Velkommen til vores store udvalg af senge

Nyeste forskning beviser at man kan knække stresskurven ved at prioritere søvn i vores samfund. Det er bevist, at du efter bare tre nætter med god søvn præsterer bedre. Her spiller den rette seng en afgørende rolle for kvaliteten af din nattesøvn og dermed også din hverdag.

Hvis du trænger til en ny seng, der kan forbedre dine søvnvaner og livskvalitet, er du kommet til det rette sted. Vi har masser af praktisk erfaring, bl.a. også fordi vi er en fysikbutik, hvor vi modtager kundernes reaktion, når de tester de forskellige senge. Her hos Sengeexperten finder du et stort udvalg af senge fra de bedste producenter på markedet. Det gælder navne som Hästens, Carpe Diem, Auping, Dunlopillo, TEMPUR®, JENSEN® og SX One.

Vidste du!

Vi sælger aldrig en seng uden sengeben og ligeledes samlebeslag, så sengebunden ikke glider fra hinanden?

Det er vores standard når vi taler om en ordentlig kvalitet.

Senge – kvalitetssenge fra de bedste nordiske fabrikker!

Vi forhandler et bredt udvalg af forskellige senge, der på hver deres måde kan være med til at give dig den støtte og komfort, du har brug for, når du sover. Vælg mellem elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser, som du kan læse nærmere om i de separate underkategorier.

Når man vælger sin seng, skal man være opmærksom på om sengen passer til den krop, man har. Senge er forskellige, nogle passer for eksempel bedre til mennesker med brede skuldre, og andre er bedst til dem, som vil ligge fast osv.
De fleste senge har forskellige fastheder og fabrikkerne har ofte en vejledning, der går meget på kropsvægt, men der er forskel på sengene, så samme person skal måske have medium fra én fabrik og fast fra en anden. Derfor er den rigtige vejledning, ved køb af din nye seng vigtig.

Ud over fasthederne på de forskellige senge, så er materialevalget af din nye seng altafgørende. Mærk efter om du kan lide sengens måde at tage imod dig på; om du kan lide følelsen af din seng.
Det er også vigtig, at du kan lide sengens udseende – sengen skal passe til resten af din bolig og udgøre en helhed med resten af dine møbler i soveværelset, så det giver dig ro at se din seng i sammenhængen.
Du skal blive glad, når du kommer ind i soveværelset og ser din seng. Sengen skal være dit yndlings møbel, du tilbringer som regel 6-9 timer i den hvert eneste døgn.

Familieejet sengeforretning med over 30 års erfaring

Vores specialforretning åbnede tilbage i 1988, og vi har siden da opbygget over 30 års erfaring, i både senge- og søvnvejledning.
Sengeexperten er et familieejet firma, og vi har gennem årene fået forhandlingen af de allerbedste fabrikkers kvalitetssenge: Hästens, Carpe Diem, Auping, TEMPUR®, Dunlopillo, og JENSEN®.

Vores personale er faguddannet med speciale i senge og bliver løbende opdateret, så kom trygt ind og hør om din nye seng. Vi kan lave de fleste sengeløsninger – både i specialmål og mange forskellige materialer, så du kan få din nye seng præcis som du ønsker den.
Du får altid de bedste priser på vore senge, som altid er komplette sengetilbud.

Vi har de fleste senge på lager til hurtig levering, og på mange af vores senge i standardmål tilbyder vi ombytning til en anden fasthed uden beregning, i løbet af de første 30 dage – eller måske mere, hvis vi laver en specialaftale.

Senge der passer til din krop

En seng er det møbel i dit hjem, som du bør stille allerstørst krav til, det er der du restituerer i løbet af natten, og vi ved alle, at en god nats søvn i en seng, som passer til dig og din krop, betyder velvære og energi om dagen. En sund nats søvn gør en forskel i din hverdag, så lad os vejlede dig til det rigtige valg af seng.

Hvilken seng som passer bedst til dig er altid et godt spørgsmål. Vi anbefaler at du starter ud med at læse vores “Guide til valg af ny seng”, og danner dig dit eget indtryk af, hvad du forestiller dig. Efter det står vi selvfølgeligt klar til at rådgive og hjælpe med detaljerne, når du kontakter os. – Se guiden her>