Senge – kvalitetssenge fra de bedste nordiske fabrikker!

Når man vælger sin seng, skal man være opmærksom på om sengen passer til den krop, man har. Senge er forskellige, nogle passer for eksempel bedre til mennesker med brede skuldre, og andre er bedst til dem, som vil ligge fast osv. De fleste senge har forskellige fastheder og fabrikkerne har ofte en vejledning, der går meget på kropsvægt, men der er forskel på sengene, så samme person skal måske have medium fra én fabrik og fast fra en anden. Derfor er vejledning ved køb af din nye seng så vigtig.
Ud over fasthederne på de forskellige senge, så er materialevalget af din nye seng altafgørende. Mærk efter om du kan lide sengens måde at tage imod dig på; om du kan lide følelsen af din seng. Det er også vigtig, at du kan lide sengens udseende – sengen skal passe til resten af din bolig og udgøre en helhed med resten af dine møbler i soveværelset, så det giver dig ro at se din seng i sammenhængen. Du skal blive glad, når du kommer ind i soveværelset og ser din seng. Sengen skal være dit yndlings møbel, du tilbringer som regel 6-9 timer i den hvert eneste døgn.

Familieejet sengeforretning med over 30 års erfaring

Vi har mere end 28 års erfaring i vejledning i valg af seng, vores specialforretning med senge handel åbnede tilbage i 1988.
Sengeexperten er et familieejet firma, og vi har gennem årene fået forhandlingen af de allerbedste fabrikkers kvalitetssenge: Hästens, Royal Auping, TEMPUR®, Dunlopillo, Nørgaard og JENSEN®. Vores personale er faguddannet med speciale i senge og bliver løbende opdateret, så kom trygt ind og hør lidt om din nye seng. Vi kan lave de fleste sengeløsninger – både i specialmål og mange forskellige materialer. Kom og prøv din nye seng, når du har tid.
Du får altid de bedste priser på vore senge, som altid er komplette sengetilbud.
Vi har de fleste senge på lager til hurtig levering. Og på senge i standardmål tilbyder vi ombytning til en anden fasthed uden beregning i løbet af de første 30 dage – eller måske mere, hvis vi laver en specialaftale.

Senge der passer til din krop

En seng er det møbel i dit hjem, som du bør stille allerstørst krav til, det er der du restituerer i løbet af natten, og vi ved alle, at en god nats søvn i en seng, som passer til dig og din krop, betyder velvære og energi om dagen. En sund nats søvn gør en forskel i din hverdag, lad os vejlede dig til det rigtige valg af seng.
Hvilken seng som passer bedst til dig er altid et godt spørgsmål. Vi inviterer dig til at læse med her og danne dig dit eget indtryk af, hvad du forestiller dig, så hjælper vi med detaljerne, når du kontakter os – Se guiden her>