Lad os hjælpe med vejledningen ved køb af din næste seng. Aftal en tid med os, så afsætter vi en time til at afdække dine behov: Spring køen over>

Én madras med to forskellige fastheder

Vidste du at det er muligt at få to forskellige fastheder i den store madras, når man vælger kontinentalsenge?
Det gør sengen super optimal, fordi det ofte er sådan at et par, der deler seng, skal have hver deres fasthed for at sove optimalt.
Det er også muligt at anvende denne sengetype, kontinentalsengen, som gæsteseng på en smart måde – se mere *

Vælg kontinentalsengen, hvis du er til én stor seng, hvor I kan sove arm i arm eller på tværs, hvis du har lyst.
Kontinentalsenge er typisk opbygget med to boxe i bunden og en vendbar madras i hel størrelse ovenpå, og øverst lægger man en topmadras. Så i de fleste tilfælde ligger man ovenpå tre hold fjedre og den store madras betyder, at der ikke er en revne i midten af sengen.
Alle disse lag ovenpå hinanden giver kontinentalsengen et “prinsessen på ærten”-look. Sengetypen kontinental er oprindelig en amerikansk opfindelse, som er yderst populær i Norden i dag.

*Endelig så er der også indbygget en form for gæsteseng i kontinentalsengene da det er muligt at tage den store vendbare madras og lægge den på gulvet til dine gæster. Du og din partner kan sagtens sove på de to boxmadrasser i bunden med den hele topmadras på i en kort periode.

Kontinentalsenge fra alle de bedste mærker

Vi har her et stort udvalg af kontinentalsenge fra både Auping, Hästens, TEMPUR®,  JENSEN®, Carpe Diem og Dunlopillo – flere af dem er oven i købet på lager til hurtig levering.
Kontakt vores specialforretning i Vejle centrum hvis du vil have hjælp og vejledning – vi har 29 års erfaring med salg af kontinentalsenge og madrasser.