Kontinentalsenge – Den ultimative komfort

Hvis du ønsker en lækker, komfortabel seng med mere dybde, der nærmest omfavner dig når du ligger dig i den, så er en kontinentalseng det helt rigtige valg. En kontinentalseng giver dig en helt unik komfort, hvor fasthed og dybde går hånd i hånd til en perfekt understøttelse af din krop, så dine skuldre og din hofte har mest muligt plads, samtidigt med at sengen støtter dig, så du ligger ergonomisk korrekt.

Denne type seng er perfekt til par, fordi der ikke er nogen forstyrrende revne i midten. En kontinentalseng er én stor madras og seng, som giver dig og din partner den støtte og komfort, I har brug for, når I sover.
Og en god info er at man sagtens kan vælge madrassen i to fastheder, hvis I ikke har behov for samme fasthed.
Lad os vejlede jer til det rigtige valg, vi har så mange års erfaring i god søvn.

Kontinentalsenge fra alle de bedste mærker

Vi har her et stort udvalg af kontinentalsenge fra både Auping, Hästens, TEMPUR®, JENSEN®, Carpe Diem og Dunlopillo – flere af dem er oven i købet på lager til hurtig levering.

Hos os kan du vælge mellem rigtig mange forskellige kontinentalsenge, der er yderst komfortable. Når du skal vælge ny seng, gælder det i høj grad om at finde en madras, der har den rette fasthed. Nogle sover bedst i meget bløde senge, mens andre har brug for en hård madras. En ny seng kan kræve lidt tilvænning, men du mærker det hurtigt, når du lægger dig til at sove i en god seng, der passer perfekt til dig. Er du på udkig efter en kontinentalseng, kan vi varmt anbefale dig at se nærmere på udvalget her på siden, hvor du finder senge i flere størrelser og hårdheder fra de førende producenter på markedet. Ønsker du vejledning til din nye seng, så se mere her>

Én madras med to forskellige fastheder

Vidste du at det er muligt at få to forskellige fastheder i den store madras, når man vælger kontinentalsenge?
Det gør sengen super optimal, fordi at par der deler seng, oftest skal have hver deres fasthed for at sove optimalt.

Vælg kontinentalsengen, hvis du er til én stor seng, hvor I kan sove arm i arm eller på tværs, hvis du har lyst.
Kontinentalsenge er typisk opbygget med to boxe i bunden og en vendbar madras i hel størrelse ovenpå, selvfølgeligt med en topmadras øverst. Så i de fleste tilfælde ligger man ovenpå flere lag af fjedre, og den store madras betyder, at der ikke er en revne i midten af sengen.
Alle disse lag ovenpå hinanden giver kontinentalsengen et “prinsessen på ærten” look. Sengetypen kontinental er oprindelig en amerikansk opfindelse, som er yderst populær i Norden i dag.

Læs vores “guide til valg af ny seng”, eller kontakt vores specialforretning i Vejle centrum, hvis du vil have hjælp og vejledning – baseret på over 30 års erfaring.