Leveringsbetingelser
Sengeexperten.dk har mange senge på lager til hurtig levering, det vil sige inden for 1 uge fra ordreafgivelse. Går der længere tid oplyser vi naturligvis herom på mail eller mobilen.
Når du bestiller en seng på www.sengeexperten.dk, i butikken eller i telefonen så har du følgende muligheder:
Afhentning på vor lager:
Du har mulighed for at afhente din nye seng direkte fra Sengeexperten`s lager!
Vi har en trailer som kan lånes U/B og du får et gavekort med pålydende Kr.: 500,- til køb af tilbehør i butikken når du selv afhenter en dobbeltseng. Afhentning aftales med os ved købet – skriv under bemærkninger hvis du ønsker det.

Fri levering og opstilling i hele Danmark
Leveringer af senge og madrasser forgård i de fleste tilfælde, og hvis ikke andet er aftalt, af Sengeexpertens egne biler. Sengen opstilles af Sengeexpertens egne montører. Der gives op til 30 dages ombytningsret, på de madrasser som kan vælges i flere fastheder (undtaget er Hästens og Carpe Diems) på standard mål 90 x 200 cm. Det koster et gebyr på kr.: 1000,-. betaling heraf sker senest ved levering med Dankort. I langt de fleste tilfælde beder vi om betaling via netbank Jyske Bank 7244 1218723, således at beløbet er registreret før vi leverer. Læs mere her >>
Ved levering til ikke-brofaste øer aftaler vi udgiften for fragten i forbindelse med købet.
Vi bortskaffer gerne din bruge seng eller madrasser mod et gebyr på 500,- når det sker i forbindelse med levering af nye varer købt hos os.

Levering til Grønland, Færøerne og øvrige udland
Sengeexperten.dk  er godkendt som eksportør, så vi sender gerne varer via vores gode kontakter, forsendelsesprisen fra Dansk afskibningshavn bliver pålagt kunden til betaling. Afsendelse til udland sker først efter godkendt betaling.

Ved køb på under 450,- kr. pålægges ekspeditionsgebyr på 50,- kr.

Telefon til butikken: 75 833 277
Mobil til monteringsbil 40 50 37 81