Vores Leveringsbetingelser

For lagervarer, herunder sengetilbehør, er standard leveringstiden 1-5 hverdage. Ved køb af senge, madrasser og elevationssenge kan leveringstiden variere og aftales individuelt med kunden. Kontakt venligst vores butik for at få oplyst de specifikke leveringstider. Risikoen for varer købt i Sengeexperten.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.


Leveringsbetingelser

Når du bestiller en seng på www.sengeexperten.dk, i butikken eller i telefonen så har du følgende muligheder:

Afhentning på vores lager:

Du har mulighed for at afhente din nye seng direkte fra Sengeexperten`s lager!
Vi har en trailer som kan lånes U/B og du får et gavekort med pålydende Kr.: 500,- til køb af tilbehør i butikken når du selv afhenter en dobbeltseng. Afhentning aftales med os ved købet – skriv under bemærkninger hvis du ønsker det.

Fri levering og opstilling i hele Danmark:

Leveringer af senge og madrasser forgår i de fleste tilfælde, og hvis ikke andet er aftalt, af Sengeexpertens egne biler. Sengen opstilles af Sengeexpertens egne montører. Sengen opstilles af Sengeexpertens egne montører. Der gives op til 60 dages ombytningsret, på fastheden af madrasser i standard mål 90 x 200 cm (Hästens, Carpe Diem & TEMPUR undtaget). Det koster et gebyr på kr.: 1000,-. betaling heraf sker senest ved levering med Dankort. I langt de fleste tilfælde beder vi om betaling via netbank Jyske Bank 7562 1089418, således at beløbet er registreret før vi leverer. Læs mere her >>
Ved levering til ikke-brofaste øer aftaler vi udgiften for fragten i forbindelse med købet.

Obligatorisk Flexlevering på MyPack Home og Parcel over 20 kg

Alle MyPack Home og Parcel forsendelser over 20 kilo vil blive leveret med obligatorisk Flexlevering, hvilket betyder, at pakken bliver henstillet på adressen, såfremt modtager ikke er hjemme til at tage imod pakken. Afsender bærer ansvaret for eventuel beskadigelse eller bortkomst efter levering. Hvis vi ikke kan komme forsvarligt af med pakken på adressen, vil pakken blive anmeldt til en Erhvervsindlevering.

Levering til Grønland, Færøerne og øvrige udland:

Sengeexperten.dk er godkendt som eksportør, så vi sender gerne varer via vores gode kontakter, forsendelsesprisen fra Dansk afskibningshavn bliver pålagt kunden til betaling. Afsendelse til udland sker først efter godkendt betaling.

Leveringspriser V/køb Under 450,- kr.

Ved køb på under 450,- kr. pålægges ekspeditionsgebyr på 50,- kr.

Telefon til butikken: 75 833 277