Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Sengeexperten.dk.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Sengeexperten.

Dokumentation og vejledning.
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Sengeexperten.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Sengeexperten.dk’s side, er denne af vejledende art. Sengeexperten.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport.
Levering af varer fra Sengeexperten.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark, fragtmand eller egne biler, alt efter varens art. Gratis levering fra Sengeexperten.dk forudsætter at leveringsadressen er i Danmark og der leveres på hverdage, efter aftale, mellem 9-16. Leverings tid på lagervarer er 1-5 hverdage. Ved køb af madrasser og elevationssenge kan leveringstiden variere efter aftale med kunden. Risikoen for varer købt i Sengeexperten.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Pris og betaling
Hos Sengeexperten.dk kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron m.fl.  Alle priser i Sengeexperten.dk – på web-adressen www. Sengeexperten.dk – er inkl. Moms. Ved levering vil vi bede om billedlegitimation, som skal passe til det betalende kort. Vi opkræver ikke gebyr ved betaling med Dankort eller Visa/Dankort. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afhentes/afsendes fra Sengeexperten A/S. Sengeexperten tager forbehold for prisfejl på sitet: sengeexperten.dk

Det er muligt at betale via bankoverførsel til 7562 1089418. Vi sender ingen varer før betalingen er registreret. Benyt venligst oplyst telefonnummer, som besked på bankindbetalingen så vi kan identificere betalingen (OBS.! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen).

Fortrydelsesret
Sengeexperten.dk yder 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer fra vor webshop. Fortryder du købet, skal Sengeexperten.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Meddelelsen skal gives på mail: info@sengeexperten.dk, ring på 75 83 32 77 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for boxmadrasser, elevationssenge, kontinentalsenge, madrasser ,elevationsbunde, reoler, natborde og stole. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 500,- DKK.

Varer undtaget af fortrydelsesretten
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Vi vurderer varen og den skal være som hvis du havde testet den i butikken: uden lugtsgener, pletfri og ubeskadiget og med den originale emballage i god behold. Vi tillader os at reducere tilbagebetalingen eller slet ikke, hvis ikke produktet lever op til disse krav.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for en forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af en konkret vurdering af varens handelsmæssige værdi.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 
OBS! Original emballage fra vores leverandør skal gemmes og må ikke bruges som forsendelsesemballage, da vi ikke kan sælge varen uden original emballagen.

Vær særlig opmærksom på alle varer, der er i kropskontakt, f.eks. dyner, puder, sengetøj, madrasser, rullemadrasser m.m. mister betydelig værdi ved ibrugtagning da varen betegnes som brugt.

Original emballage
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Sengeexperten A/S
Staldgaardsgade 10
DK-7100 Vejle

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftal

Ombytningsret
På madrasser i mål 90x200cm yder Sengeexperten.dk som ekstra sikkerhed 30 dages ombytningsret mod et gebyr på 1000,-. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med ombytningsret påhviler dig som kunde, og vi ombytter inden for samme model/mærke. Kontakt Sengeexperten hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om dine rettigheder. Ved Hästens, Carpe Diem & TEMPUR® kan der aftales ombytning mod et gebyr som fastsættes i hver enkelt tilfælde.

Prisgaranti
Sengeexperten.dk har prisgaranti i to uger fra leveringsdato.
Vi sælger altid varen til samme pris eller udbetaler prisforskellen, hvis du finder et identisk produkt, billigere et andet sted!
Du som kunde, skal blot kunne dokumentere prisforskellen f. eks. i form af  annonce, hjemmeside el. lign.
Prisgarantien omfatter ikke køtilbud, åbningstilbud, udstillingstilbud som vore konkurrenter udbyder i begrænset omfang!

Garanti 
I flere tilfælde er der en væsentlig bedre garanti at hente, end den lovpligtige. Sengeexperten.dk yder desuden ombytningsret på madrasser i standardmål.
Vore generelle garantier:
– På fjedermadrasser ydes fra 5 år til 25 års garanti mod brud på fjedre og ramme.
– Dunlopillo yder 15 års garanti mod sætning.
– Tempur yder 15 års garanti mod sætning.
– På alle vor elevationsbunde gives 5 års garanti på motor.
– Dyner ydes der op til 10 års garanti, afhængig af varen.
– Vi yder 2 års normal reklamationsret på alle vare uden specialgaranti. 

Persondata
For at du kan indgå aftale med os Sengeexperten.dk har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
mailadresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, så vi kan levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres af Sengeexperten.dk. og opbevares i vor kartotek i 10 år, herefter slettes de. Oplysningerne opbevares KUN med det formål at vi kan servicere dig i forbindelse med det købte, f.eks. de garantiforpligtelser vi måtte have. Efter de 10 år er det dig som kunde der skal dokumentere dit køb i forbindelse med garantisager.

Hele holdet bag Sengeexperten.dk har adgang til oplysningerne, men du kan til enhver tid bede os slette dine oplysninger. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Din mail videresendes til Trustpilot, som udsender en mail på vores vegne. Trustpilot er en anmeldelsessite, hvor du kan give din mening om at handle hos Sengeexperten.dk så fremtidige kunder kan læse din anbefaling af os.
Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din mailadresse.
 Som registreret hos Sengeexperten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@sengeexperten.dk

Dataansvarlig er Sengeexperten A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivingen. Du kan skrive til os på: info@sengeexperten.dk.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Sengeexperten.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til info@sengeexperten.dk. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidigt. Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Der er 24 mdr. reklamationsret på alle varer.

Ved berettiget reklamation kan du enten få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller pengene tilbage afhængig af den konkrete situation.
Du skal sende en mail med billeder og beskrivelse af problemet til info@sengeexperten.dk
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget refunderes alle kundens forsendelsesomkostninger.

Efter nærmere aftale skal varen sendes til:
Sengeexperten A/S
Staldgaardsgade 10
DK-7100 Vejle
75 833 277
CVR 30496418
OBS!  Vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav eller uden omdeling. Varen skal sendes tilbage i forsvarlig emballage med kvittering for afsendelsesomkostninger, så vi kan refundere dine udgifter.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Sengeeperten.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra forældre/værge.
Har du spørgsmål eller kommentarer herom, så kontakt os.
Vil du klage til Forbrugerklagenævnet, så kontakt:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000

www.kfst.dk

Standardformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Sengeexperten A/S
Staldgaardsgade 10
DK-7100 Vejle

Info@sengeexperten.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

___________________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________________

Modtaget den:_______________________________

Forbrugerens navn: ___________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis formularens indhold meddeles på papir):

 

___________________________________________________________________________

Dato: __________________________

 

 

Handelsbetingelser er senest opdateret d. 29. Maj 2018