Trekvartsenge

En trekvartseng er den perfekte løsning for dig, der gerne vil have lidt mere plads i soveværelset, men som ikke vil gå på kompromis med nattesøvnen. Så hvis du er på udkig efter ekstra plads i soveværelset, er vi sikre på, at du finder den perfekte løsning her hos Sengeexperten. Udforsk vores udvalg af halvandenmandssenge her på siden.

Fordelene ved at vælge en 1,5 mandsseng

Trekvartsenge er en type seng, der er mindre end en standard dobbeltseng, men større end en enkeltseng. Der er flere fordele ved at eje sådanne senge. En af fordelene er, at de er billigere end dobbeltsenge.

Det er desuden en god løsning for dem, der ønsker lidt mere plads end en enkeltseng, men som ikke har brug for den ekstra størrelse, som en dobbeltseng har. Den kunne eksempelvis være ideel til par, der ønsker lidt mere plads til at bevæge sig rundt, eller til singler, der finder standardsenge til enkeltpersoner for små.

Disse senge er også et godt valg til børneværelser, da de udgør et overgangstrin mellem en enkeltseng og en dobbeltseng. 3/4 senge er altså en alsidig og økonomisk overkommelig løsning for par eller personer, der ønsker lidt mere plads end en enkeltseng.

Her hos Sengeexperten har vi et bredt udvalg af trekvartsenge at vælge imellem, herunder både senge og sengerammer. Vi har også et udvalg af madrasser, der er specielt designet til disse sengestørrelser, så du kan være sikker på at få en god nats søvn.

Vælg de rigtige mål

De fleste tror, at alle trekvartsenge har samme størrelse, men der er faktisk en del forskellige størrelser. De mest almindelige størrelser er 120 x 200 cm og 140 x 200 cm, men nogle mærker tilbyder særlige størrelser i 120 x 210 cm og 140 x 210 cm. Den bedste måde at afgøre, hvilken størrelse der passer til dig, er at tage mål af dit soveværelse og sammenligne dem med sengens mål.

Her skal du dog huske på, at du skal have plads nok ikke kun til selve sengen, men også til eventuelle natborde eller kommoder, som du planlægger at bruge. 

Med en smule planlægning kan du på denne måde nemt finde den perfekte 3-kvart seng til dit soveværelse.

Vælg den rigtige fasthed

Søvn er en vigtig del af livet, og du fortjener at have en seng, der opfylder dine behov og hjælper dig med at få en god nats søvn. Så når du skal vælge din halvandenmandsseng, er der nogle få vigtige faktorer, du skal huske på i forhold til at vælge den mest optimale seng for dig. Dette er blandt andet sengens fasthed. Her er det vigtigt at tænke på sine sovevaner; Sover du på siden, på maven eller på ryggen? Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for en blødere eller fastere madras.

Sover du oftest på siden, kan der være mange fordele ved at vælge en blødere madras. Dette kan være med til at aflaste din krop. Sover du oftest på maven eller ryggen, kan du med fordel vælge en fastere madras. Dette kan nemlig hjælpe med at holde din rygsøjle i balance.

Det vigtigste er dog at vælge en madras, der føles rigtig for dig. 

Find din drømmeseng hos Sengeexperten

Her hos Sengeexperten har vi et bredt udvalg af trekvartsenge at vælge imellem, herunder boxmadrasser, kontinentalsenge og elevationssenge

Desuden kan vi tilbyde halvandenmandssenge i alle størrelser, også de mere specielle mål. Alle vores senge tilbydes også med og uden hovedgærde, alt efter dit ønske og behov. 

Med vores store udvalg af senge, konkurrencedygtige priser og ekspertrådgivning gør vi det nemt for dig at finde den perfekte seng til dit hjem.

Stort udvalg af lækre brands

Hos Sengeexperten er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af senge af høj kvalitet fra nogle af verdens førende designere. Vi vægter både kvalitet, komfort og design højt, når vi vælger samarbejdspartnere. Derfor kan du altid være sikker på, at finde de bedste senge på markedet hos os.

Vores udvalg af mærker omfatter bl.a. Hästens, Auping, Dunlopillo og mange flere. Så hvorfor ikke kigge på vores hjemmeside i dag og finde den perfekte seng til dig? Du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

Se alle vores sengemærker her.

Kontakt os i dag

Hvis du har spørgsmål om vores trekvartsenge eller andre af vores produkter eller tjenester, er vores team hos Sengeexperten altid klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter i alt, hvad der har med senge at gøre, så uanset om du søger oplysninger om den bedste madras til dine behov eller råd om, hvordan du vælger den perfekte pude, kan vi hjælpe dig. Vi er her for at sikre, at du får den bedst mulige nattesøvn, så tøv ikke med at kontakte os

Du kan møde os i butikken i Vejle, bruge vores kontaktformular, sende en e-mail til [email protected] eller ringe på 7583 3277. 

Vi ser frem til at høre fra dig snart.