Din nye luksus i hverdagen er lige rundt om hjørnet. Det er en luksus, som giver dig meget mere velvære – og det gælder ikke kun, når du lægger dig i Carpe Diem-sengen, men også når du slår øjnene op efter den optimale søvn, og når du i løbet af dagen føler dig oplagt og klar til at tage imod alt det, der kommer til dig. Carpe Diem har nemlig udviklet et helt særligt system, der blandt andet sikrer en maksimal trykaflastning og komfort.

Vi skal bare lige have fundet ud af, hvilken seng der passer til din fysiske fremtoning og dine personlige præferencer. Vi vil gerne præsentere dig for de forskellige senge fra Carpe Diem her på sengeexperten.dk, så du kan blive klogere – husk at du kan læse om sengetyper i vores guides. Men du skal selvfølgelig ikke tøve med at kontakte os eller besøge vores butik. Vejledning kan være afgørende, når du skal vælge din nye velvære-leverandør.

Måske er det elevationssengen fra Carpe Diem, der er din nye velvære-leverandør – vælg denne model, hvis du ikke vil nøjes. Sengen udmærker sig blandt andet med sin split top, der kan vaskes og resulterer i en seng uden revne. Du kan også få sengen med to enkelte toppe. Kontinentalsengen fra Carpe Diem, der udstråler passion for livskvalitet, står også parat til at tjene dig.