Carpe Diem – Følelsen af vægtløshed

Her på siden finder du vores eksklusive udvalg, af fantastiske Carpe Diem senge. Fabrikken har gjort en dyd ud af at udvikle senge med optimale egenskaber, i forhold til trykaflastning og komfort, og alle deres senge er udviklet på baggrund af den nyeste forskning, og mange års erfaring.

Alle senge er håndlavede i den lille by Lysekil i det vestlige Sverige, og ordreproduceres efter dine ønsker og behov. Det gør blandt andet, at du har de bedste muligheder for at gøre designet af din seng unikt, med et stort udvalg af luksuriøse møbelstoffer, og det lækreste sengetilbehør.

Luksus og velvære med Carpe Diem

Din nye luksus i hverdagen er lige rundt om hjørnet. Det er en luksus, som giver dig meget mere velvære. Det gælder ikke kun, når du lægger dig i en Carpe Diem seng, men også når du slår øjnene op efter den optimale søvn, samt når du i løbet af dagen føler dig oplagt, og klar til at tage imod alt det, der kommer til dig.
Det siger vi med ro i maven, fordi Carpe Diem har udviklet et helt særligt system, der sikrer en maksimal trykaflastning og komfort. Det eneste der skal til, er at vi finder ud af hvilken model der passer til din fysiske fremtoning, og dine personlige præferencer.

Vi er rigtig glade for og stolte af at have dette mærke i vores sortiment, fordi de bidrager med senge af virkelig høj kvalitet. Vi fører Carpe Diem senge i tre varianter – henholdsvis boxmadras, kontinentalseng og elevationsseng, som alle Svanemærket som en af de eneste sengemærker. Så uanset hvad behovet er, kan du få fingrene i en af disse lækre senge, der passer til lige netop dig.

Carpe Diems Designmuligheder

Vi vil rigtigt gerne præsentere dig for de mange forskellige designmuligheder, som Carpe Diem tilbyder til deres senge. Derfor har vi gjort vores bedste, for at tilføje så mange muligheder her på hjemmesiden som muligt.
Mulighederne med en Carpe Diem Seng er dog langt større, så du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for at høre mere, eller kigge forbi vores showroom i Vejle, hvor vi har mange spændende designs udstillet.