Dunlopillo – Det naturlige valg

Dunlopillo er den førende producent af senge i naturlatex, og har med deres mere end 90 års erfaring, helt styr på, hvad der kræves for at opnå en god søvn. Den fleksible og åndbare naturlatex sikre dig, sammen med Dunlopillo’s zoneopdeling, en støttende og aflastende søvn, uanset hvilken kropstype du har. Dunlopillo bruger kun de bedste naturmaterialer i deres produktion.

Deres senge er smukke i designet. Det er muligt at få sit helt eget udtryk, på looket af sengen, så den passer godt ind i de danske soveværelser.
Topmadrasbetrækket er vaskbart og dermed praktisk, så på den måde, har de blandt andet sørget for, at alle deres senge er helt igennem allergivenlige, og det gør dem samtidigt i stand til at yde 15 års garanti på deres madrasser.

Dunlopillo – Den gode kvalitet

Dunlopillo er en erfaren producent og leverandør af senge i god kvalitet. Hos Dunlopillo får man altid lækre og formstabile madrasser og senge, i den bedst tænkelige standard. Netop derfor indgår de altid som en fast del af vores udvalg.

Madrasserne er fremstillet af naturlatex, der gør dem bløde og smidige. Det giver en høj grad af komfort, som passer til mange forskellige personer. Der er stor forskel på, hvor blød eller hård en madras man ønsker sig i sin nye seng. Men hos Dunlopillo er de rigtigt dygtige til at imødekomme en bred kundeskare med forskellige behov, når det gælder madrassens fasthed. Her på hjemmesiden kan man se alle de forskellige boxmadrasser, elevationssenge samt kontinentalsenge, som den anerkendte producent står bag.

Ens for alle Dunlopillo senge er, at de er flot monteret med kraftigt møbelbetræk i flere farver. Dunlopillo senge bliver produceret her i Danmark, og det er din garanti for en god og stabil kvalitet. Dunlopillo elevationssenge har store kraftige motorer, med fem års garanti og trådløse betjeninger, som kan styres fra din mobil.

Du finder et bredt udvalg af Dunlopillo senge her hos os, og vi har de fleste Dunlopillo senge opstillet i vores showroom i Vejle. Alle sengene kan naturligvis bestilles her via webshoppen, hvis du i forvejen ved præcist hvilken Dunlopillo seng, du foretrækker.

Når du vælger topmadrassen til Dunlopillo senge, handler det mest om udseende, hygge og umiddelbar blødhed. Toppen giver ikke nogen støtte i sig selv, her er det valget af fasthed i madrassen, som afgøre hvor meget støtte din krop får i Dunlopillo sengen.

Historien om Dunlopillo

Dunlopillos historie begynder i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo latexmadras ser dagens lys. Opfindelsen bliver til, gennem talrige eksperimenter med flydende latexmælk, der størknes og bliver til en fast elastisk masse. Røremaskiner skummer latexen op og dernæst bages den i en ovn. Naturlatex, som produktet navngives, er den dag i dag grundlag for Dunlopillos produkter.