Udvalget af Dunlopillo senge består af både madrasser, boxmadrasser, kontinentalsenge og de store kraftige Dunlopillo elevationsløsninger. Ens for alle Dunlopillo senge er, at de er flot monteret med kraftigt møbelbetræk i flere farver. Dunlopillo senge bliver produceret her i Danmark, og det er din garanti for en god og stabil kvalitet. Dunlopillo elevationssenge har store kraftige motorer med fem års garanti og trådløse betjeninger, som kan styres fra din mobil, hvis du har brug for det. Du finder et bredt udvalg af Dunlopillo senge her hos os, og vi har de fleste Dunlopillo senge opstillet i butikken i Vejle. Men de kan naturligvis bestilles her via webshoppen, hvis du ved præcist hvilken Dunlopillo seng, du foretrækker. Dunlopillo yder 15 års garanti mod sætning på alle deres madrasser – også Dunlopillo toppene.
Når du vælger topmadrassen til Dunlopillo senge, handler det mest om udseende og hygge og umiddelbar blødhed. Toppen giver ikke nogen støtte i sig selv, her er det valget af fasthed i madrassen, som afgør hvor meget støtte din krop får i Dunlopillo sengen.
Dunlopillos historie begynder i 1920’erne, hvor den første Dunlopillo latexmadras ser dagens lys. Opfindelsen gøres gennem talrige eksperimenter med flydende latexmælk, der størkner og bliver til en fast elastisk masse. Røremaskinen skummer latexen op og dernæst bages den i en ovn. Naturlatex, som produktet navngives, er den dag i dag grundlag for Dunlopillos produkter.

.