Stort udvalg af luksuriøst Sengetøj

Din nattesøvn bliver bedre og mere stabil, hvis du er glad og tilfreds, når du lægger dig i seng om aftenen. Der findes næsten ikke noget bedre end følelsen af at blive omsvøbt af friskt og lækkert sengetøj i de blødeste kvaliteter.

Et ordentligt sengesæt med en god dyne og en komfortabel hovedpude, fortjener at blive iklædt sengelinned af en vis kvalitet. I vores sortiment finder du mærker som Jim Lyngvild, Hästens, Joop, Elegante, Carpe Diem, Juna, Kumaü, Hefel og SX One. Vi er hele tiden på jagt efter nye og lækre sengetøjsmærker, så hold øje med os, der kommer ofte nye spillere på banen.
Derfor forhandler vi det bedste sengetøj til både dyner og puder her hos Sengeexperten.

Sengetøj af høj kvalitet

Vi ønsker at skabe en helstøbt og gennemført ramme omkring dine søvnmønstre, hvor intet overlades til tilfældighederne. Derfor har vi samlet alle de dygtigste sengetøjsleverandører i vores butik i Vejle. Vores indkøb af sengetøj er præget af vores erfaring gennem mange år, og vi køber kun noget, som vi selv ville synes om at anvende.

Du finder et stort og bredt udvalg i kvalitetssengetøj hos os – herunder sengetøj i alle størrelser og sengetøj med en praktisk lynlås i dynebetrækket. De forskellige størrelser inkluderer bl.a. kvalitetssengetøj i dobbelt størrelse, med flotte designs og i dejlige farver.
Ens for alt vores lækre sengetøj er, at det passer godt ind i de moderne danske hjem – vi har valgt vores designs med stor omhu og passion.

I butikken i Vejle vil du finde et endnu større udvalg i kvalitetssengetøj end her i shoppen, selvom vi forsøger at lægge så meget ud som muligt. Men besøg os hvis det er muligt for dig, så du kan røre ved sengetøjet, før du handler. Vi har rigtig meget sengetøj opredt i butikken.

Vasketips

Vi anbefaler at du vender vrangen ud og evt. lukker lynlåsen når du vasker dit satinsengetøj. På den måde skåner du den ydre side samt lynlåsen, så den holder i mange år.

Klassisk bomuldssengetøj bør vaskes på 60 grader, da husstøvmider dør ved 55 grader. Men vidste du at du kun behøves at vaske de gode kvaliteter af sengetøj i bomuldssatin ved 40 grader, da husstøvmider ikke kan leve i det. Det er både godt for holdbarheden og miljøet.