Flotte vækkeure samt pæne natlamper i høj kvalitet

I Sengeexperten går vi op i alle aspekter af din søvn. Af netop den grund har vi været ude og håndplukke et udvalg af lækre vækkeure, så du har mulighed for at få din telefon ud af soveværelset.

Men hvorfor foreslår vi at du får din telefon ud af soveværelset? Læs mere i bunden af siden, og find ud af hvorfor et vækkeur kan have stor indflydelse på din søvn.

Har I ligeledes brug for et lækkert og enkelt lys til soveværelset, har vi her samlet et udvalg af vores enkle og pæne natlamper, der giver et rigtig godt læselys til sengen.

Skift mobilen ud med et vækkeur

Det er bevist at brug af din telefon lige inden du skal sove, sender signaler til din hjerne om at den ikke skal producere melatonin, som er dit søvnhormon. Det resulterer i sig selv i at du får svære ved at falde i søvn. Samtidigt med det kan de ting du ser på din telefon lige inden du skal sove, påvirke din nattesøvn.

Det skyldes at de ting du ser eller læser, i mange tilfælde kræver tid at bearbejde. Det resulterer ofte i at din hjerne kører på højtryk, på lige præcis det tidspunkt, hvor den har mest brug for ro. Den effekt kan forsætte ind i din første søvnfase, og skabe forstyrrelser der forlænger den tid det tager, for at opnå de næste søvnfaser.

Sammen med løbende forstyrrelser fra lyde, vibrationer og/eller lys kan det have en stor indvirkning på hvor godt du sover, og derfor også på hvor udhvilet du er når du vågner.