Udstillingssenge til fordelagtige priser

Det er meget vigtigt, at vores fysiske forretning i Vejle fremstår knivskarp, så vores kunder tydeligt kan se og føle de senge og det sengetilbehør, vi forhandler. Derfor er det nødvendigt for os at skifte vores demosenge ud med jævne mellemrum.

Udstillingsmodellerne står fremme i forretningen, så vores kunder kan se og eventuelt lægge sig i dem, inden de træffer deres valg. Når en udstillingsmodel trænger til at blive skiftet ud med en ny, kasserer vi den ikke. Vi sælger den til en stærkt nedsat pris her på webshoppen, så en heldig kunde kan få glæde af den – sengene fremstår altid som nye. Der er ikke nogen, der har sovet i dem, og vi sikrer os, at der ikke er fejl og mangler.

Eksklusive udstillingssenge

Måske er din drømmeseng til salg som udstillingsmodel til en stærkt nedsat pris i sortimentet her på siden. I så fald er det om at slå til, for der er typisk kun én af hver sengemodel, indtil den næste udstillingsmodel i forretningen skal skiftes ud.

Så vidt muligt lægger vi altid vores udstillingsmodeller ud på sitet her. Du kan dog godt være heldig, at der rent faktisk er flere udstillingsmodeller end dem, du finder på hjemmesiden. Vi tager ofte hurtige beslutninger om, hvilke senge der skal sælges, så det er ikke altid, at sengene når at blive lagt ud i shoppen. Besøg butikken i Vejle centrum og se, hvilke muligheder vi har den pågældende dag.

Udstillingsmodellerne er altid pæne og i orden – vi redder dem ofte op, så vi kan skåne dem og samtidig vise vores lagenløsninger samt flotte sengetøj. Vi ønsker at opretholde en flot og lækker udstilling, så vi skifter ofte vores udstillingsmodeller.
Ønsker du 2. sorteringssenge eller restpartier har vores Outletafdeling altid mindst 40 forskellige sengeløsninger til gode priser – se mere her>