Madrasser i de bedste kvaliteter

I dag er det normen, at madrasser bliver produceret af mange forskellige materialer, der besidder unikke kvaliteter. Her hos Sengeexperten hjælper vi dig gerne med at finde en madras, som du er begejstret for, og som passer til dine præferencer og din fysik.

De mange valgmuligheder gør det muligt at finde en madras, der passer perfekt til dig, men det gør også, at det kræver lidt tid at finde frem til den rette. Derfor er det en fordel at handle hos en specialiseret forhandler, hvor du kan få den rette vejledning omkring de mange muligheder, uanset om du er til Visco- Latex eller hestehår med og uden pocketfjedre, så har vi udvalget.

Madrasser i mange forskellige materialer

I dag kan man få madrasser i mange forskellige materialer. Der kan af den grund være stor forskel på hvordan madrasserne føles, og samtidigt hvordan de ser ud.
Hästens laver madrasser som er lavet af pocketfjedre og stoppet med hestehår, hør og bomuld. Et firma som Auping laver deres madrasser af pocketfjedre med naturlatex som polstring. Dunlopillos madrasser er lavet af ren naturlatex, og når man tester madrasser fra TEMPUR®, lægger man sig på viscoelastisk skum.

Vi er alle forskellige, men der findes perfekte madrasser til os alle, og vi skal nok hjælpe dig med at finde lige netop den madras, som er bedst for dig. Vi har de bedste madrasser – fra de dygtigste producenter på det danske marked.

Ny madras til din sengeramme

Vores madrasser kan nemt tilpasses din sengeramme derhjemme, hvis du ønsker at beholde denne og blot har brug for nogle gode, nye madrasser til sengen.
En ordentlig madras med den rette fasthed kan gøre underværker for din nattesøvn og dermed for din overordnede velvære. Vågner du frisk og veludhvilet om morgenen, er det lettere at komme godt igennem dagen

Hurtig levering og mange forskellige mål

Vi leverer madrasser i stort set alle mål. Vælger du modeller i standardmål, har vi dem ofte på lager, klar til levering. Specialmål kan vi i langt de fleste tilfælde også skaffe med ganske kort varsel.

Madrasserne kan også laves i den fasthed, som passer bedst til din ryg, så kom ind og hør om dine muligheder, når du skal vælge madras.

Lad os hjælpe med vejledningen ved valget af din nye seng. Aftale en tid med os, så afsætter vi en time til at afdække dine behov.