Lad os hjælpe med vejledningen ved valget af din nye seng. Aftale en tid med os, så afsætter vi en time til at afdække dine behov. Spring køen over>

Hurtig levering og mange forskellige mål

Vi kan levere madrasser i mange mål, og madrasser i standardmål er på lager til hurtig levering. Madrasserne kan også laves i den fasthed, som passer bedst til din ryg, så kom ind og hør om dine muligheder, når du skal vælge madras.

Madrasser i mange forskellige materialer

I dag kan man få madrasser i mange forskellige materialer. Det giver også forskellig komfort, og looks på madrasserne. Hästens laver madrasser som er lavet af pocketfjedre og stoppet med hestehår, hør og bomuld. Et firma som Royal Auping laver deres madrasser af pocketfjedre med naturlatex som polstring. Dunlopillos madrasser er lavet af ren naturlatex, og når man tester madrasser fra TEMPUR®, lægger man sig på viscoelastisk skum. Vi er alle forskellige, men der findes perfekte madrasser til os alle, og vi skal nok hjælpe dig med at finde lige netop den madras, som er bedst for dig. Vi har de bedste madrasser – fra de dygtigste producenter på det danske marked.