En seng fra svenske Hästens er ren selvforkælelse. Der findes mange forskellige størrelser i Hästens senge – både som trekvartseng og som dobbeltseng. Faktisk er det kun fantasien som sætter grænser, idet Hästens også gerne laver en rund seng. Hästens senge, de klassiske med blå tern, er de mest populære, og det er virkelig flotte løsninger.
Se de smukke Hästens senge hos os, og vælg mellem flere forskellige farver. I de senere år har producenten valgt, udover at producere de klassisk ternede senge, også at tilbyde ensfarvede senge.

Der findes tre forskellige typer topmadrasser fra Hästens senge med hestehår, vi vejleder om hvilken, der er bedst, og endelig findes der en top med bomuldsvat.
Vi tilbyder flere forskellige modeller. Vælg mellem boksmadrasser, kontinentalsenge eller elevationssenge.
Svenske Hästens har 160 års erfaring i at fremstille gode madrasser. Så der står stolte, svenske traditioner og håndværk bag produktet, som er fremstillet af rene naturmaterialer: hør, bomuld, hestehår, samt Hästens patenterede pocketfjeder. Sengene er helt fri for kemikalier og produceret med stor respekt for miljøet.
Sengene ordreproduceres på fabrik i Sverige af svenske sadelmagere.
Kom ind og besøg vores Hästens Studie og prøv de fantastiske senge.
Vi leverer naturligvis din Hästens seng, og sørger for, at den er opstillet og lige til at sove i.
Vi rydder op efter os og fjerner al emballage, så alt du skal gøre, når vi er gået, er at sove.