INTRODUKTION OG SENGE

Hästens har forpligtet sig til at tilbyde mennesker over hele verden ekstraordinære senge og den bedst mulige søvn.

Hästens’ mission er at sikre, at enhver, der sover i en Hästens seng, vågner frisk og veludhvilet, klar til at udleve sine drømme som den bedste udgave af sig selv.

Siden 1852 har seks generationer af mesterlige håndværkere stræbt efter perfektion og med stor stolthed bygget Hästens senge ved hjælp af de fineste naturmaterialer.

Udfordring af det konventionelle ligger i familievirksomhedens DNA. Mere end fyrre år efter, at Hästens Blue Check®-mønster engang forbløffede de traditionelle indretningsarkitekter, vækker det fortsat stærke følelser. Hästens Blue Check® er andet og mere end bare et mønster – det er vævet ind i virksomhedens værdier og har bevaret sin ikoniske status gennem alle årene.
Læs mere på www.hastens.com.

VÆRDIER / KULTURARV

Hästens har i tre generationer fungeret som officiel sengeleverandør til det svenske kongehus.
I 1952 blev Hästens udnævnt til kongelig hofleverandør af kong Gustav VI Adolf af Sverige og har leveret produkter til hoffet lige siden. Læs mere på www.hastens.com/heritage

TILBEHØR OG DESIGNSAMARBEJDER

Hästens produktsortiment omfatter unikke designersamarbejder og tilbehør, der blandt andet omfatter sengegavle, gavlbetræk, sengeben og sengekapper, sengetøj, puder og dundyner, rullemadrasser, pyjamasser og dunsokker samt en pragtfuld kollektion til de mindste.

Alle produkter er fremstillet af de fineste naturmaterialer. Læs mere på www.hastens.com/accessories

Fri levering og opstilling i Danmark

Vi leverer naturligvis din Hästens seng, og sørger for, at den er opstillet og lige til at sove i. Vi rydder altid op efter os selv, og fjerner alt emballage, så alt du skal gøre, når vi er gået, er at sove.

Uanset om du bor i nærheden af vores forretning i Vejle eller ej, har du altid adgang til et komplet sortiment af de luksuriøse senge fra producenten Hästens her på webshoppen.