Lad os vejlede dig til det rigtige valg! Aftal en tid hos os, så afsætter vi en time til at guide dig gennem alle mulighederne og afdække dine behov: Spring køen over>

Boxmadrasser er enkle, lette at flytte rundt på og yderst funktionelle

En boxmadras er opbygget sådan, at du har en lamelbund, som ligger i en træramme med stof omkring, og inde i denne konstruktion ligger pocketfjedrene. Der er altid en topmadras og runde SX Stålben i børstet stål med i vore priser.

Madrasser i stort set alle mål

Boxmadrasser er også meget velegnet på børneværelser, på kollegier eller i lejligheder med mindre plads.
Her hos Sengeexperten.dk finder du boxmadrasser i mange forskellige mål fra følgende sengefabrikker: Hästens, Dunlopillo, JENSEN & Carpe Diem. Alle boxe er monteret med flot møbelbetræk og altid topmadrasser med vaskbart betræk. Vi sætter SX Stålben på vore boxmadrasser i prisen og samlebeslag. Boxmadrasser fås hos os i rigtig mange mål, så uanset om du er til en boxmadras på 70×200 cm eller en dobbelt boxmadras på 200×220 cm, eller et mål midt imellem, så er vi leveringsdygtige. Alle priser på boxmadrasserne er inkl. levering og opstilling i dit soveværelse. Besøg os i butikken: Staldgårdsgade 10 – ring på 75 83 32 77 – info@sengeexperten.dk eller benyt vores chat.