Boxmadrasser i unikke designs

Boxmadrassen er den mest klassiske og enkle form for seng, vi forhandler her hos Sengeexperten. Men det betyder ikke, at den ikke besidder mange gode kvaliteter og fordele, der gør den til et oplagt valg for dig. En box kræver en god topmadras og dem finder du i mange udgaver hos os, uanset om du er til Visco, latex eller naturmaterialer, såsom hestehår og uld.

Boxmadrasser kommer i mange forskellige størrelser og er derfor nemme at tilpasse dine individuelle ønsker og behov. Du har altid en bred vifte af forskellige fastheder og zoneindelinger at vælge mellem, når du køber boxmadrasser her hos os.

Boxmadrasser er enkle, lette at flytte rundt på og yderst funktionelle

En boxmadras er opbygget sådan, at du har en lamelbund, som ligger i en træramme med stof omkring, inde i denne konstruktion ligger pocketfjedrene. På toppen har man naturligvis altid en topmadras.

Boxmadrasser i stort set alle mål

Boxmadrasser er også meget velegnet på børneværelser, på kollegier eller i lejligheder med mindre plads.
Her hos Sengeexperten.dk finder du boxmadrasser i mange forskellige mål fra følgende sengefabrikker: Hästens, Dunlopillo, JENSEN & Carpe Diem. Alle boxe er monteret med flot møbelbetræk og altid topmadrasser med vaskbart betræk.
Du får altid vores SX One ben med i prisen når du køber en boxmadras, men du har naturligvis også mulighed for at tilkøbe en mere unik løsning.

Du kan få boxmadrasser i rigtig mange mål, så uanset om du er til en boxmadras på 80×200 cm eller en dobbelt boxmadras på 210×220 cm, eller et mål midt imellem, så er vi leveringsdygtige. Alle priser på boxmadrasserne er inkl. levering og opstilling i dit soveværelse.

Lad os vejlede dig til det rigtige valg! Aftal en tid hos os, så afsætter vi en time til at guide dig gennem alle mulighederne og afdække dine behov: Spring køen over>