Der er altid 15 års garanti mod fjedrebrud på Sx One senge, og hvis der er en knast på trærammen, så den brækker, dækker garantien også.
Vi leverer altid vores senge med ben. Vi har Sx One senge med runde ben i børstet stål i tre forskellige højder. Sx One senge kan fremstilles i mange mål, mange fastheder og i flere forskellige farver.
Vi har tre forskellige indlæg til topmadrasserne til Sx One, og du kan vælge frit, hvad du bedst kan lide, når du prøver Sx One sengene.
Selve elevationsbundene på Sx One sengene er ekstra høje, og lamellerne er meget kraftige og med hofteregulering, de er naturligvis trådløst styret, og der er 5 års garanti på motoren.
Hele sengeserien Sx One bliver produceret i Norden, og det synes vi er en kvalitetsstempel i sig selv.
Sx One er Sengeexpertens egne kvalitetssenge, der er  produceret her i Norden på en fabrik, som sætter kvalitet i højsædet.
Vi har solgt senge i 30 år, og med den erfaring vi har opbygget, var det naturligt at fremstille en serie af produkter i vores eget navn. Det blev til “SX One Senge”, og i den serie har vi valgt sammensætningen af fjedre, polstring og altid slidstærkt møbelstof, så du kan forvente at få lidt mere kvalitet for pengene.