SX One – Et ærligt produkt

SX One er vores eget sengemærke, som vi har udviklet i samarbejde med førende fabrikker i Norden. Som en af de ældste forhandlere af kvalitetssenge i Danmark, har vi opbygget en stor viden inden for sund søvn, samt hvad der kræves af en seng, for at opnå netop det. Den viden har vi brugt til at skabe en skøn serie af gode senge, til fordelagtige priser.

Priserne på vores sengeprogram er faste lavpriser, der er skruet helt i bund fra start. Vi kan derfor med ro i maven sige, at du får utroligt meget seng til prisen. Læs mere om vores eget sengeprogram i bunden af denne side.

Det får du med

Når du køber en SX One seng, medfølger der både sengeben og topmadras i prisen. Vælg mellem 2 slags sengeben i forskellige højder, og tilpas topmadrassen så den passer perfekt til dig, med vores 3 forskellige typer indlæg.

Vi har som altid fri levering og opstilling af din nye seng, inden for Danmarks grænser. Det vil sige at vi sørger for at din seng kommer helt på plads, og vi rydder selvfølgelig op efter os selv. Vi sender vores egne montører ud, der alle er erfarne kollegaer der har været ved os i mange år, så du kan være tryg ved at alt forløber nemt og problemfrit.

Sidst men bestemt ikke mindst giver vi 15 års garanti mod fjedrebrud, og 5 års garanti på motoren i vores elevationsløsninger.

Hvorfor SX One er billigere

Vi sælger et bredt udvalg af de bedste sengemærker i verden, og de har som oftest valgt, ikke at gå på kompromis med selv de mindste detaljer.

Med vores SX One senge, har vi valgt at føre vigtige elementer over fra de mest eksklusive senge, så du stadigvæk får den rette støtte og en helt fantastisk komfort.
Det vigtigste element i den sammenhæng er kvalitetsfjedre, og det har derfor været vores absolut højeste prioritet. I vores SX One kontinentalsenge er der derfor også de samme kvalitetsfjedre, i både de nederste boxe og den midterste madras, så du er sikker på at få den fulde dybde, som kontinentalsenge er kendt for.

Med det sagt er der selvfølgelig også lavet prioriteringer for at holde prisen nede, som f.eks. designmuligheder, mærkninger og detalje niveau.
Du kan dog stadigvæk vælge en SX One seng i forskellige farver, og med forskellige typer ben. Samtidigt med det er SX One produceret i norden, hvor der er store krav til en ansvarsfuld produktion.

Vi har nu forhandlet SX One i over 10 år, og har fået fantastisk mange positive tilbagemeldinger – Af den grund er vi utroligt stolte af vores produkt.

Har du spørgsmål til SX One-produkterne her på siden, er du mere end velkommen til at kontakte os pr. telefon, eller kigge forbi vores forretninger i Vejle.