De bedste sengemærker samlet under ét tag

Sengemærker fra de bedste sengefabrikker i Norden, dem finder du her.
Her hos Sengeexperten kan vi nemt hjælpe dig til at få en god nats søvn, takket være de mange sengeproducenter, vi arbejder sammen med. Du kan læse nærmere om vores sengeudvalg på de dedikerede undersider, eller rette henvendelse til os direkte, hvis du har spørgsmål.

Vores sortiment af senge spænder bredt, fordi vi har etableret os som specialforhandler, af senge i en ordentlig kvalitet, som vi har håndplukket hos de største fabrikker.
Vi forhandler 6 forskellige sengemærker, med hver deres styrker og kvaliteter at vælge imellem. Hästens, Carpe Diem, Auping, JENSEN®, TEMPUR®, Dunlopillo og SX One er alle eksempler på de store navne, du har adgang til her på webshoppen og i vores specialforretning i hjertet af Vejle. Hos os kan du finde den perfekte elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras, der opfylder alle dine ønsker og behov. Når du besøger vores 35 årig Specialforretning her i Vejle Centrum, kan du teste mellem mere end 40 forskellige dobbeltsenge opstillet i vores fysiske butik og forvente at vi giver en meget personlig, faglig og passioneret vejledning.

Håber at vores service frister dig til at besøge os.

Sengemærker baseret på over 35 års erfaring

Vi har gennem mere end 35 år samlet de allerbedste sengemærker på det danske marked under ét tag. Det betyder, at du hos os kan prøve alle de gode senge fra de største sengefabrikker i Norden, før du beslutter dig.
Det er vores mantra, at vi kun ønsker glade og tilfredse kunder, så vi vil opfordre jer til at booke en uforpligtende tid hos os, så ved du, at vi har god tid til at vejlede dig til en bedre søvn.
Vi har altid de mest populære senge på lager til hurtig levering og gratis levering i DK af vores erfarne montørhold, så bare glæd dig til en god nats søvn, efter dit besøg hos os.
Vi tilbyder rente og gebyr finansiering i helt op til 60 mdr, og en mulighed for at ombytte fasthed i madrassen mod et mindre gebyr.

Vi er sikre på at du kan finde præcis den seng du drømmer om iblandt hele vores store udvalg. Besøg os i vores fysiske butik i Vejle Centrum eller kontakt os på mail, mobil eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker andre mærker, end dem du finder her. Så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.