De bedste sengemærker samlet under ét tag

Her hos Sengeexperten kan vi nemt hjælpe dig til at få en god nats søvn, takket være de mange sengeproducenter, vi arbejder sammen med. Du kan læse nærmere om vores sengemærker på de dedikerede undersider, eller rette henvendelse til os direkte, hvis du har spørgsmål.

Vores sortiment af senge spænder bredt, fordi vi har etableret os som specialforhandler, af senge i luksuskvalitet. Af den grund har vi rigtig mange forskellige sengemærker, med hver deres styrker og kvaliteter at vælge imellem, når du køber ny seng hos os.

Sengemærker baseret på over 34 års erfaring

Vi har gennem mere end 34 år samlet de allerbedste sengemærker på det danske marked under ét tag. Det betyder, at du hos os kan prøve alle de gode senge fra de største sengefabrikker i Norden, før du beslutter dig.

Hästens, Carpe Diem, Auping, JENSEN®, TEMPUR® og Dunlopillo er alle eksempler på de store navne, du har adgang til her på webshoppen og i vores specialforretning i hjertet af Vejle. Hos os kan du finde den perfekte elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Vi er sikre på at du kan finde præcis den seng du drømmer om iblandt dem. Kontakt os på mail, mobil eller via vores kontaktformular, hvis du ønsker andre mærker, end dem du finder her. Så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.