Spring køen over: Lad os vejlede dig! Du er meget velkommen til at lave en aftale med os så vi har god tid, når du kommer.

Et stort udvalg og god vejledning

Vi har et stort udvalg af elevationssenge og dermed mange gode tilbud på elevationssenge. Og fordi vi har mange på lager, kan vi ofte også tilbyde hurtig levering.

Vi har altid trådløs styring på vore elevationssenge, og hvis man vil have vores egne SX stålben på, er de altid med i prisen. Vi har 30 dages ombytningsret på madrasser i standardmål. Så er du er altid sikker på, at få den helt rigtige madras. Det giver meget større glæde, og en meget bedre søvn.

Fri levering og opstilling af din nye elevationsseng i hele Danmark

Sengeexperten har et stort udvalg af elevationssenge fra de bedste sengefabrikker: Hästens, Royal Auping, Carpe Diem, TEMPUR®, Dunlopillo, Nørgaard, Sx One og JENSEN®. De fleste elevationssenge kan du se på sitet her, men kom ind til os og hør hvad vi kan gøre for dig og din nattesøvn.

Går du og bøvler med rygproblemer, eller har du bare lyst til at læse i sengen, så er det fantastisk med en elevationsseng! Elevationssenge er også gode når man har hævede ben, uro i benene eller luftvejsproblemer. Men vigtigst af alt, så er en elevationsseng bare total forkælelse, når du vil være god ved dig selv. Du kan indstille elevationssengen på præcis den måde, som giver dig den mest komfortable hvilestilling. Elevationssenge fås i mange udgaver og hos os kan man vælge mellem flere polstrede løsninger, som er de mest klassiske i vores udvalg, men man kan også få elevationssenge med flotte sengerammer i god kvalitet.

Vi opstiller din nye elevationsseng og rydder op efter os med pap og andet emballage, når vi har leveret hos dig. Elevationssenge fås i alle gængse mål: enkelt: 120×200 cm, 140 x 200 cm, eller dobbelt: 160 x 200 cm, 180 x 200 cm/180 x 210 cm.