Alle de bedste elevationssenge

Hvis du har svært ved at sove ordentligt, eller du bare gerne vil forkæle dig selv og din partner, kan en elevationsseng måske være løsningen. Elevationssenge er en af vores mest populære sengevarianter her hos Sengeexperten, fordi de passer godt til rigtig mange forskellige behov og kropsbygninger.

En elevationsseng er den perfekte løsning hvis du ofte læser i sengen. Hvis du dyrker meget sport eller døjer med fysiske skavanker, kan en elevationsseng samtidigt give dig den rette støtte og komfort, der gør at du sover bedre og mere roligt om natten.
Vi har mange varianter af disse senge, både med og uden topmadras, alt efter sengemærket.
Alle vore elevationssenge er trådløse betjent og styrbar via Bluetooth.

Typer af elevationssenge

Det findes forskellige typer af elevationssenge, som eksempelvis de klassiske elevationssenge og Boxelevationssenge. Forskellen finder du i at den klassiske elevationsseng er opbygget med en elevationsbund, hvor der er placeret en løs madras ovenpå. Ved boxelevationssenge er bunden anderledes, og den er samtidigt bygget sammen med madrassen, så man ikke ser den når man hæver sengen.
Ofte er boxelevationssenge lavet i lidt bedre kvalitet end de klassiske elevationssenge, men der er bestemt også undtagelser.

Ønsker du dybden fra en kontinentalseng, altså at sengen i højere grad “omfavner” dig, men uden at gå på kompromis med elevationsdelen, så kan du med fordel kigge efter en dobbeltfjedret elevationsseng.

Du kan se de fleste elevationssenge her på hjemmesiden, men vi anbefaler altid at du kommer ind til os og prøver sengen, før du beslutter dig.

Udviklingen i elevationssenge

Elevationssenge har udviklet sig rigtig meget i løbet af de seneste år, og vi sørger altid for at følge med udviklingen. Det betyder, at vi altid kan præsentere dig for et bredt udvalg af de bedste modeller. Vælg mellem kvalitetsprodukter fra Hästens, Carpe Diem, Auping, Dunlopillo, TEMPUR eller JENSEN.

Fri levering og opstilling.

Vi leverer og opstiller din nye elevationsseng og rydder op efter os med pap og andet emballage. Vi benytter kun vores egne montører, der alle er erfarne kollegaer, så du kan være tryg ved at alt går nemt og problemfrit. Levering og opstilling i Danmark er altid med i prisen.

Spring køen over: Lad os vejlede dig! Du er meget velkommen til at lave en aftale med os så vi har god tid, når du kommer.