Lad os vejlede dig, du er meget velkommen til at lave en aftale med os, så vi har god tid når du kommer: Spring køen over >

Et stort udvalg og god vejledning

Vi har et stort udvalg af elevationssenge og dermed mange gode tilbud på elevationssenge, og mange elevationssenge er på lager til hurtig levering. på din nye elevationsseng!
Vi har 30 dages ombVi har altid trådløs styring på vore elevationssenge og hvis man vil have vores egne SX stålben på, er de altid med i prisen ytningsret på madrassen til din nye elevationsseng i standard mål, så er du helt sikker på at vi har vejledt dig godt og det giver meget større glæde når man sover i elevationssengen.

Fri levering & opstilling af din nye elevationsseng i hele Danmark

Sengeexperten har et stort udvalg af elevationssenge, fra de bedste sengefabrikker: Hästens elevationsseng, Royal Auping elevationsseng, Carpe Diem Elevationsseng, TEMPUR® elevationsseng, Dunlopilloelevationsseng, Nørgaard elevationsseng, Sx One elevationsseng og JENSEN®elevationsseng. De fleste elevationssenge kan du se på sitet her, men kom ind til os og hør hvad vi kan gøre for dig og din nattesøvn.
Går du og bøvler med rygproblemer eller har du bare lyst til at læse i sengen, så er det fantastisk med en elevationsseng! Elevationssenge er også gode når man har hævede ben, uro i benene eller måske luftvejsproblemer? Men vigtigst af alt, så er en elevationsseng bare total forkælelse, når du vil være god ved dig selv! Man kan indstille elevationssenge lige på den måde som gir dig den mest komfortable hvilestilling. En elevationsseng kan fåes i mange udgaver, hos os kan man vælge mellem flere polstrede løsninger som er de mest klassiske i vort udvalg, men man kan også få elevationssenge i flotte kvalitets sengerammer – se hele vores flotte udvalg.

Elevationssenge fra mange forskellige anerkendte mærker

Vi opstiller din nye elevationssenge og rydder op efter os med pap og andet emballage når vi har leveret hos dig. Om du er til en elevationsseng 120×200 cm, elevationsseng 140 x 200 cm eller dobbelt elevationsseng i både 160 x 200 cm eller 180 x 200 cm/180 x 210 cm, så har du alle muligheder her, du finder elevationssenge fra Hästens, Royal Auping, Dunlopillo, Tempur og Sx One her i shoppen. Vi har mere en 27 års efaring i at vejlede til køb af elevationssenge!