Fantastiske senge fra Auping

Man køber ikke en bare en seng, det allerbedste er, hvis du kan sammensætte en smuk seng, den madras, som passer bedst til din krop og den bund som du ønsker. Det kan være elevation eller planbund. Sådan en seng bliver fuldstændig som du ønsker dig! Den mulighed får du, når du vælger en seng fra Auping.
Hvis du er på udkig efter en ny seng, der både er komfortabel og stilfuld, tilbyder denne fabrik
 en god kombination af begge dele. Med et bredt udvalg af muligheder er du sikker på at finde en Auping seng, der passer perfekt til dine behov. Og da de er fremstillet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at din seng vil holde i mange år fremover. Så hvis du er på udkig efter en ny seng, skal du sørge for at se vores udvalg af Auping senge hos Sengeexperten. 

Hvorfor vælge Auping?

Når du skal vælge en seng, er der mange faktorer, du skal tage hensyn til. Men hvis du leder efter en seng, der opfylder alle krav til stil, kvalitet og miljøvenlighed, så er Auping det rette mærke for dig.

Funktionelle senge i høj kvalitet

Auping er kendt for deres høje grad af formstabilitet og kvalitet, der kommer af mange års erfaring, og gode naturlige materialer. Dette gælder både deres sengerammer og deres madrasser.

Brandets forskellige madrasser er eksempelvis lavet med stor omhu, så det altid er muligt at finde en der passer perfekt til dig. Madrasserne er meget ventilerende, fordi de har valgt at opbygge deres madrasser, så luften nemt og problemfrit kan cirkulere gennem dem.

Deres elevationssenge kan desuden styres med den innovative Auping Connect, der giver dig mulighed for at styre sengen med din mobil. Denne feature giver dig et stort udvalg af muligheder, som eksempelvis en intelligent alarmfunktion, så du kan starte dagen blidt.

Unikt design med personligt præg

Auping har fremstillet senge i over hundrede år, så det er ikke overraskende, at de ved en ting eller to om design. Sengene adskiller sig markant fra de fleste andre senge i branchen, fordi brandet er dygtige til at lave flotte sengerammer, i tæt samarbejde med anerkendte designere.

Med en Auping seng får du altså, udover en fantastisk komfort, et unikt design med mange muligheder for at give din seng et personligt udtryk. Så tag et kig på vores sortiment af senge fra det velkendte brand og find den perfekte seng til dig.

Det klimabevidste valg

Udover de æstetiske og kvalitetsmæssige årsager til at vælge en seng fra Auping, er det også det klimabevidste valg.

Auping er en verdenskendt producent af bæredygtige senge. Virksomheden tog i 2020 et kæmpe skridt mod større engagement i miljøansvar, hvor alle deres virksomhedsprocesser blev CO2-certificeret. De udnytter f.eks. overskudsvarme fra forskellige produktionsprocesser, hvilket har resulteret i en reducering af deres energiforbrug på 90 %. 

På fabrikken anvender de desuden LED-belysning, som er meget energibesparende, og samtidig installeres lyskupler med spejle, der reflekterer solenergi optimalt. Toiletterne skyller med regnvand, og hvide tagplader sørger for, at temperaturen i produktionshallen forbliver konstant.

Aupings engagement i bæredygtighed har været med til at gøre sengeindustrien mere klimavenlig, og virksomhedens produkter er med til at reducere klimaændringernes indvirkning på planeten.

Så hvis du vil gøre noget godt for dig selv og klimaet, så vælg en seng fra det miljøvenlige brand i dag.

Stort udvalg af modeller og størrelser

Har du et særligt ønske til, hvilken model eller størrelse seng fra Auping du kunne tænke dig, så er du sikker på at kunne finde et godt match hos os.

Deres senge findes i alle former og størrelser. Så det er bare et spørgsmål om at finde den seng, du bedst kan lide. Og med vores store udvalg af forskellige designs, modeller og størrelser fra det populære brand at vælge imellem er du sikker på at finde den perfekte seng til dit hjem. 

Få hjælp og rådgivning hos Sengeexperten

At vælge sin næste Auping seng kan føles som en uoverskuelig opgave, da der er så mange forskellige modeller og størrelser at vælge imellem. Det er her, at Sengeexperten dets personale kommer ind i billedet. Vi er eksperter i alt, hvad der har med senge og madrasser at gøre. Derfor har vi helt sikkert den rette erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at finde din drømmeseng fra det velkendte brand. 

Vi tager hensyn til dit budget, dine sovevaner og andre faktorer for at finde den perfekte seng til dig. 

Kontakt os i dag!

Hos Sengeexperten ønsker vi, at du skal få den bedst mulige nattesøvn. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af Auping senge samt et team af eksperter, som altid er klar til at besvare dine spørgsmål. Uanset om du søger information om et specifikt produkt eller har brug for hjælp til at vælge den rigtige seng til dine behov, er vi her for at hjælpe. 

Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den perfekte seng til en god nats søvn. Så tøv ikke med at kontakte os i dag. 

Besøg os i butikken i Vejle, brug vores kontaktformular, send en e-mail til [email protected] eller ring på 7583 3277. 

Vi glæder os til at høre fra dig.