Auping – Moderne og bæredygtigt design

Auping er en af de førende producenter af madrasser med zoneinddeling, og deres elevationsløsninger er, af den absolut højeste kvalitet. De har samtidigt med det den mest bæredygtige produktion i sengebranchen.

Auping senge adskiller sig markant fra de fleste andre senge i branchen, fordi de er virkelig dygtige til at lave flotte sengerammer, i tæt samarbejde med anerkendte designere. Med en seng fra Auping får du, ud over en fantastisk komfort, et unikt design med mange muligheder for at give din seng et personligt udtryk.

Aupings Kvalitet og funktioner

Auping er kendt for deres høje grad af formstabilitet og kvalitet, der kommer af mange års erfaring, og gode naturlige materialer.
Aupings forskellige madrasser er lavet med stor omhu, så det altid er muligt at finde en der passer perfekt til dig. Madrasserne er meget ventilerende, fordi de har valgt at opbygge deres madrasser, så luften nemt og problemfrit kan cirkulere igennem dem.
Auping elevationssenge kan desuden styres med den innovative Auping Connect, der giver dig mulighed for at styre sengen med din mobil, og som giver dig et stort udvalg af muligheder, som eksempelvis en intelligent alarmfunktion, så du kan starte dagen blidt.
Vi er selvfølgeligt altid klar til at rådgive dig om hvilken madras du bør vælge.

Bæredygtighed med Auping

Alle Auping senge bliver produceret på deres egen supermoderne fabrik, der ligger i Deventer, Holland. Fabrikken har en bæredygtig CO2 neutral produktion, og er på grund af deres lave vandforbrug C2C-Planet certificeret.
Samtidigt med det er Auping, som den første og eneste sengeproducent, certificeret med Cradle to Cradle, som sikrer, at virksomheden designer produkter i rene materialer, der kan skilles ad og genbruges i en uendelighed, så du kan lukke øjnene med god samvittighed.

Aupings CO2 Neutrale produktion er et resultat, af en lang række initiativer, de har taget inden for de sidste mange år. De udnytter f.eks. overskudsvarme fra forskellige produktionsprocesser, hvilket har resulteret i en reducering af deres energiforbrug på 90 %. På fabrikken anvender de LED-belysning, som er meget energibesparende, og samtidig installeres lyskupler med spejle, der reflekterer solenergi optimalt. Toiletterne skyller med regnvand, og hvide tagplader sørger for, at temperaturen i produktionshallen forbliver konstant.