Alt i kvalitetssenge og madrasser fra Auping

Auping senge adskiller sig markant fra de fleste andre senge i branchen, fordi de hos Auping er virkelig dygtige til at lave flotte sengerammer, og de gør det i tæt samarbejde med anerkendte designere. Hos Royal Auping senge finder du de flotteste sengerammer i dejlige dristige farver eller superklassiske, helt enkle i udtrykket – Auping senge favner hele paletten.
Aupings madrasser er lavet med stor omhu, så de kan være så optimale som muligt. Madrasserne er meget ventilerende, fordi de har valgt at opbygge madrassen, så der cirkulere så meget luft i den som muligt. Samtidig er der på Aupings bedste madrasser en super skulderzone, så man ligger godt med sine skuldre.
Hos Auping koster det ikke ekstra at få en større seng. Det er ganske enkelt samme pris på senge i 160 x 200 cm som 180 x 220 cm – så du skal bare vælge lige netop den Auping senge som du har behov for. Med Auping kan du vælge mellem flere modeller af madrasser, så kom ind og lad os vejlede dig til den bedste løsning for dig. Sidst men ikke mindst har Auping senge deres egen produktion af sengebunde med livstidsgaranti. Aupings spiralbunde kan vælges med eller uden motor og er lige til at montere ned i Aupings sengerammer.
Auping senge fabrik er en supermoderne fabrik, der ligger i Deventer, Holland, der de sidste år har arbejdet på at blive en af de første fabrikker som bliver 100% grønne, og målet er at det sker i 2017. Det betyder at Auping kan producere senge under optimale forhold, som oveni købet tager hensyn til vores natur. Og fordi denne produktionsform er billigere, bliver slutbrugerens pris også lavere. Så Aupings produktion er god for både dig og naturen.

Den nye fabrik konstrueres, så de belaster miljøet mindst muligt. For eksempel genbruger de overskudsvarme fra forskellige produktionsprocesser. Det betyder, at deres energiforbrug reduceres med 90 %. På fabrikken anvender de LED-belysning, som er meget energibesparende, og samtidig installeres lyskupler med spejle, der reflekterer solenergi optimalt. Toiletterne skyller med regnvand, og hvide tagplader sørger for, at temperaturen i produktionshallen forbliver konstant.
Alle Aupings madrasser kan genbruges, sengerammerne fremstilles af genbrugsmateriale som plastflasker, aluminium osv. Og al maling er vandbaseret, så det belaster dig og miljøet mindst muligt.