TEMPUR® senge kan vælges i flere forskellige modeller – for eksempel som boxmadrasser, eller som elevationssenge – endelig kan man også vælge at ligge en TEMPUR® madras i sin egen seng.
Alle løsninger giver en mere rolig og trykaflastende søvn. Se hele udvalget af TEMPUR® senge i Sengeexperten.dk i Vejle centrum.

Historien om TEMPUR® senge er virkelig en succeshistorie, og man kan godt kalde TEMPUR® et resultat af rumforskningen. Nasa opfinder det trykaflastende visco-elastiske skum til astronauternes dragter, og senere er der en svensker og en dansker, som ved et tilfælde opdager, at det er behageligt at ligge på. Så var ideen til alle de super komfortable madrasser født, og idag er TEMPUR® senge et verdensomspændende børsnoteret selskab. Ja, faktisk er de i dag verdens største madrasfabrik. Alle de madrasser, som sælges her i Norden, bliver produceret i Danmark, og der findes som udgangspunkt tre følelser i TEMPUR®`s madrasprogram. TEMPUR® Sensation – som er de faste madrasser, TEMPUR® Cloud som er de bløde madrasser og til sidst TEMPUR® Original madrasser, som var dem, det hele begyndte med. Når du skal vælge din TEMPUR®  seng, skal du ganske enkelt vælge den, du bedst kan lide. De har alle den trykaflastende virkning, uanset hvilken du vælger. Kom ind til os i vejle centrum og find din favorit.

I begyndelsen af 1970’erne udviklede NASA et trykabsorberende materiale, der skulle beskytte og give støtte til astronauter under raketopsendelser. TEMPUR-soveprodukterne blev lanceret til den brede offentlighed i 1991 og blev straks en succes. I dag udskifter mennesker i mere end 76 lande verden over deres madras med en TEMPUR® seng for at opnå den fantastiske støtte og komfort, TEMPUR® senge giver.