JENSEN® senge var de første senge i Danmark, som blev markedsført på TV 2 i programmet “Lykkehjulet”. Det gjorde de norske senge “verdensberømte” i Danmark fra 1990 og frem. Når det så er sagt, så er kvaliteten på JENSEN® senge også helt i top. Så det er med rette, at JENSEN® senge har haft stor succes. JENSEN®  senge er opbygget af deres patenterede Aloyfjedre, som giver en unik støtte til kroppen, når du sover. JENSEN® senge er polstret med meget kraftig og praktisk møbelstof, som er slidstærkt, så sengen holder sig flot i mange år. JENSEN®s sortiment består af JENSEN® boxmadrasser, JENSEN® kontinentalsenge og JENSEN® elevationssenge. Alle sengene fås i mange forskellige mål, og altid i rigtig god kvalitet. Vi anbefaler latex topmadrasserne, da de er mest åndbare.
De bedste JENSEN® senge efter vores meninger dem med Aloyfjederen i, da den giver en enorm god støtte og er utrolig slidstærk. JENSEN® senge har 25 års garanti på fjedre, og vælger du en JENSEN® elevationsseng, får du fem års garanti på motoren.

JENSEN® Beds produceres af Norske JENSEN.
I de sidste 60 år har fabrikken i Norge udviklet på deres JENSEN® senge, så vi i dag har en helt unik kollektion i moderne look med super komfort og nyeste teknologi.