Sengerammer i nordisk design

En sengeramme gør for din seng, hvad en billedramme gør for et maleri, kan man sige. Den rammer sengen ind og skaber et flottere og mere sammenhængende helhedsindtryk, der uden tvivl vil komplimentere den øvrige indretning i soveværelset. Se et stort udvalg her på sitet, hvor du kan vælge mellem mange farver og stilarter, så du finder en som passer til dit hjem.

I sortimentet herunder kan du blandt andet vælge mellem sengerammer, fra Hollandske Auping, der er førende i branchen med deres udvalg, der byder på flotte designs i god kvalitet. Vi garanterer, at vi også har en sengeramme, der passer til dig og din seng.

Den bedste ramme om din seng

Sengerammer kan leveres med sengegavl eller uden. Det er helt op til dig. Vælger man sengerammer til sine madrasser, er der mere styr på dem, så de ikke “stikker af”. Sengerammer er et møbel, så kvaliteten er altafgørende for, at det bliver en succes.
Sengerammer skal være lette at samle, se flotte ud og ikke larme når man vender og drejer sig. Vore leverandører laver kun det bedste af det bedste.
Aupings sengerammer bliver fremstillet i Holland, under de mest moderne og grønne forhold, man kan tænke sig.

Kom ind i vores butik og find masser af inspiration

Sengerammer fra Auping er fremstillet af genbrugsmaterialer, malet med vandbaseret maling, og alt kan genanvendes, når engang sengerammen er udtjent.
Vi har mange forskellige sengerammer opstillet i butikken i Vejle centrum. Kom ind og få inspiration og hjælp, til valg af den helt rigtige seng.