Bedre Søvn – Siden 1988

På den her side kan du finde ud af lidt mere, om vores skønne sengeforretning. Mød vores fantastiske team, der hver dag stræber efter at yde den absolut bedste service og vejledning. Læs om vores mål om at forblive den mest bæredygtige sengeforhandler, og hvordan vi utrætteligt arbejder på at få det til at ske, samt meget mere.

Vores Historie

Læs historien om Sengeexperten, og hvordan vi i dag tør at kalde os selv, for den mest specialiseret forhandler af kvalitetssenge.

Velkommen til vores sengeunivers, lad os hjælpe med jeres næste seng

Et soveunivers, der helt enkelt bygger på inspiration, kreativitet, bæredygtighed og lækkert håndværk. Vores sengemærker tilbyder dig kvalitetsdesign i særklasse, hvor fokus bygger på materialevalg, detaljer og komfort for den gode nattesøvn.

Overvejelser før du vælger din nye seng!

Når du skal vælge din næste seng, er der nogle helt enkelte spørgsmål, du med fordel bør afklare før du kommer ind og tager dit endelige valg.

Bæredygtighed

Få et indblik i hvordan vi i arbejder på at opnå vores mål, om at blive den første klimaneutrale sengeforhandler.

En sengeforretning bygget på gode værdier

Vi har stort fokus på at Sengeexperten skal være et rart sted at være, for både vores kollegaer og kunder. Vi ønsker kun at forhandle produkter vi selv kan stå inde for, og som er fremstillet med passion, samt respekt for naturen.

Mød Vores Team

Mød vores team af fantastisk dedikerede medarbejdere. “Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, til en bedre søvn.”

Kvalitet & Komfort

Sund søvn er lige så vigtig for helbredet som sund mad og motion. Læs om vores syn på hvad der kendetegner en kvalitetsseng.