Velkommen hos Sengeexperten by Bruun i Vejle Centrum!

Sengeexperten by Bruun`s passion…

er, at være trendsætter indenfor sund søvn og kvalitetssenge med stor komfort!

Derfor tester- og udvælger vi selv vores sengeudvalg! Vi ved derfor, hvad vi snakker om, når vi finder den helt rigtige sengeløsning TIL DIG.

Hos os finder du de bedste senge fra  de største sengefabrikker i Norden til de rigtige priser. Du finder Hästens, Auping, TEMPUR®, Dunlopillo, Carpe Diem og JENSEN® senge, samt masser af lækkert kvalitets tilbehør.

Besøg vores butik, få ordentlig vejledning og masser af inspiration til dit nye soveværelse.

Trendsætter med 31 års erfaring

Sengeexperten A/S i daglig tale: Sengeexperten by Bruun
er en ægte specialforretning, hvor det ikke koster ekstra at handle!

Vores mål er altid, at hjælpe dig til det valg, som er bedst for dig.
Det er meget vigtigt for os at påpege, at vi har de samme gode og endda ofte bedre priser på de bedste senge, end kædebutikkerne, fordi vores fokus ligger der.

Vi er en familieejet detailbutik, som har solgt senge fra samme adresse, her i Vejle, i 31 år.
Hanne & Peter Bruun Hansen åbnede i april 1988 en lille vandsengeforretning: Æra vandsengeexperten. Stille og roligt har specialforretningen udviklet sig til det, den er i dag, nemlig en spændende, inspirerende forretning med fokus på sund søvn, med alt hvad dette indebærer, samt lækkert boligtilbehør.

Butikken har ligget på samme adresse i alle 31 år,  Staldgaardsgade 10 i Vejle centrum, og er altid er et spændende sted at besøge!
Vi samarbejder med alle de største fabrikanter af sengemærker i Norden, og vi har nøje udvalgt de bedste senge. Vores sortiment er håndplukket, så vi står inde for, at kvaliteten er i orden.
Vi har valgt denne spændende branche for at hjælpe dig med, at foretage de rigtige valg og få en optimal nattesøvn! Det er stadig overset, hvad en god nats søvn gør for din krop og din livsglæde.

Vi oplever ofte, at kunderne først kommer ind og beslutter sig, når det er virkelig op over, med en ny seng. Så vi har altid et lager af de mest populære senge til hurtig levering.
Hos os er (næsten) alt muligt. Bare prøv os af!

Sengeexperten by Bruun Staldgaardsgade 10 i Vejle centrum er altid et spændende sted at besøge.

Vi vil gerne levere senge til alle, som mangler en ny god seng at sove i, så derfor har vi åbnet LAVPRISSENGEEXPERTEN Boulevarden 11 A 7100 Vejle. Her opkøber Peter partivarer, 2. sorteringsvarer og får en gang imellem demosenge fra hovedbutikken og mange andre gode tilbud. Så hvis du ikke går så højt op i udseendet af din nye seng, så kig forbi Peter og find en god, billig løsning.

Se Lavprissengeexpertens hjemmeside her

Team Sengeexperten

Holdet bag Sengeexperten by Bruun:
Butikschef og søvnrådgiver:
Alice  alice@sengeexperten.dk (møbeluddannet med speciale i senge) har været hos os i 11 år

Markedsføringsansvarlig: Mikkel   mikkel@sengeexperten.dk

Salgsansvarlig: Per  per@sengeexperten.dk

Butiksejer og søvnrådgiver: Hanne  hanne@sengeexperten.dk (Handelsuddannet m/30 års erfaring med vejledning i sund søvn og senge)

Derudover har vi 5 friske montører klar til at levere og opstille din nye seng: Benny, Thomas, Henrik, Martin og Valentin som alle har hjulpet os i mange år.

Peter, som er gift med undertegnede, har været i møbelbranchen siden 1979, han styrer vores Lavpris afdeling* på
Boulevarden 11 A-H Tirs & lørdag 10-13.00 eller Tors 15-18.00. peter@sengeexperten.dk
Her finder du restpartier fra de forskellige sengefabrikker som er vore samarbejdspartnere. Se Lavprissengeexperten.dk
Undertegnede har udviklet hovedbutikken i Vejle Centrum, som i dag fremstår som en af de mere spændende i branchen.Med hjælp fra professionel dekoratør (bethbaun.dk) fremstår forretningen i dag, som en af branchens mest spændende og inspirerende showrooms.

Kig ind til os – vi glæder os til at hjælpe dig!

Hanne Bruun

Vi er stolte af vore store samarbejdspartnere:

Hästens – Auping – Carpe Diem – TEMPUR®  – Dunlopillo – JENSEN® og Sx One

Vi har ca 40 forskellige dobbeltsenge opstillet. Og vores udvalg af kvalitetssenge til de rigtige priser er stort. Vi har både elevationssenge, kontinentalsenge og boxmadrasser.

Butikkens 650 m2 er lige opdateret med New Yorker gulve, Sildebens parket, nye spot fra Solar, rå glasvæg og brug af genbrugsbrædder og et nyindrettet hotelværelse med bad, så du kan teste din Hästens seng før du handler.
Vores passion er at være trendsætter indenfor sund søvn og al det, som det indebærer. Vi indkøber kun senge, tekstiler og brugskunst, vi selv er helt vilde med.
Hos Sengeexperten har vi et stort udvalg i dyner fra Hästens, Hefel, Temprakon og Ringsted Dun, samt hovedpuder fra alle de kendte: Silvana Support, Hästens, TEMPUR®, Auping, Ringsted Dun, Temprakon eller Dunlopillo. Se også al vores lækre super kvalitetssengetøj: Hästens, Himla, Joop, Elegante, Auping & Ordinary Things, samt Wonderliving.
Vi har speciallagner til elevationssenge og naturligvis også til alle vore andre senge. Desuden har vi et stort udvalg af lækkert tilbehør til dit nye soveværelse.

Vi er til, for at hjælpe dig, med din nattesøvn.
Med venlig hilsen

Hanne & Peder Bruun

Indehaver

Vi støtter: VB   Firehøje if    Mikkel Grundtvig Racing     Støt Brysterne