Topmadrasser – ekstra komfort og velvære

En Topmadras giver dig mulighed for yderligere at justere sengens fasthed og komfort, så den passer perfekt til dig. Vi tør godt garantere, at du i vores gode sortiment af topmadrasser fra Hästens, Dunlopillo, JENSEN, Carpe Diem og TEMPUR® m.fl., vil kunne finde en variant, der passer perfekt til både dig og din seng.

Der er mange fordele forbundet med at udstyre sin seng med en topmadras, og det er efterhånden de færreste, der sover uden. Det bliver først og fremmest nemmere at rede din seng med lagner, hvis der ovenpå boxmadrassen, elevationssengen eller kontinentalsengen ligger en topmadras. Betrækket kan ofte tages af madrassen og vaskes, hvilket giver bedre sengehygiejne.

Topmadrasser – bedre nattesøvn

En god topmadras kan forlænge din sengs levetid, fordi den aflaster madrassen og tager sliddet. Der er forskellige fornemmelser i topmadrasserne, og du skal vælge den, du bedst kan lide. Det er så vigtigt, at du føler, at du ligger godt og afslappende på din topmadras, så sover du ganske enkelt bedre.

Vi har flere forskellige udgaver af topmadrasser af både hestehår, latex, memoryskum og meget mere. Vi kan lave alle mål i topmadrasser, og dem du ikke finder her på shoppen, kan du kontakte os om, så laver vi en topmadras, som passer lige netop til dig.

Er du ude efter et specielt godt tilbud og måske kan acceptere en topmadras fra et af vore restparti opkøb, så se med her på lavpristopmadrasser.dk