Sengetøj

Alle de dygtigste sengetøjsleverandører er samlet i vores butik i Vejle. Vores indkøb af sengetøj er præget af vores erfaring gennem mange år, og vi køber kun noget, som vi selv ville synes om at anvende. Du finder et stort og bredt udvalg i kvalitetssengetøj hos os – herunder sengetøj i alle størrelser og sengetøj med en praktisk lynlås i dynebetrækket. De forskellige størrelser inkluderer bl.a. kvalitetssengetøj i dobbelt størrelse, med flotte designs og dejlige farver.

Hvis du er til satinsengetøj, er du kommet til det rette sted. Du finder naturligvis Hästens Satin Pure sengetøj og Hästens Original sengetøj. Derudover har vi satinsengetøj fra Joop i flotte farver – disse er elegante og har lynlås i alle betræk, også hovedpudebetrækkene. Satinsengetøjet fra Bruno Banani laves i eksklusive unisex designs, og Urban Living fra Himla hører bestemt også til i det eksklusive selskab, når talen går på sengetøj i virkelig høj kvalitet.

Ens for alt vores lækre sengetøj er, at det passer godt ind i de moderne danske hjem – vi har valgt vores designs med stor omhu og passion.

I butikken i Vejle vil du finde et endnu større udvalg i kvalitetssengetøj end her i shoppen, selvom vi forsøger at lægge så meget af vores dejlige sengetøj ud som muligt. Men besøg os, hvis det er muligt for dig, så du kan røre ved sengetøjet, før du handler. Vi har rigtig meget sengetøj opredt i butikken.
Vidste du? At når du vasker satinsengetøj, anbefaler vi, at du vender vrangen ud og evt. lukker lynlåsen? Så skåner du den ydre side samt lynlåsen, så den holder i mange år.

Vidste du? At du kan nøjes med at vaske bomuldssengetøj ved 60 grader? Husstøvmider dør ved 55 grader. Vi tænker, at man skal vaske sit sengetøj hver 14. dag for at opretholde en god hygiejne i sin seng.