Trykaflastende TEMPUR® hovedpuder

TEMPUR hovedpuder, der findes en lang række ergonomiske og komfortable produkter, der er med til at give dig en god og rolig nattesøvn. Hvis du døjer med fysiske skavanker eller af andre grunde har brug for trykaflastende hovedpuder, kan du med fordel vælge en af varianterne fra TEMPUR® herunder. TEMPUR hovedpuder, kommer med forskellige typer fyld og findes i flere varianter. Formen, fastheden og størrelsen kan variere meget fra model til model. Det er med til at sikre, at det er muligt at finde den perfekte hovedpude til hver enkelt kunde. Har du brug for hjælp til at finde den rette variant, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice her på webshoppen, eller kigge forbi vores butik i hjertet af Vejle. Her møder du kompetente experter som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige hovedpude.

Når du skal have en god nattesøvn, er en god hovedpude lige så vigtig for dig, som en god madras og dyne. Fuld komfort og støtte er derfor et must, uanset hvordan du ligger, når du sover. Det er en god ide, at puden tilpasser sig din nakke og dine skuldre, så du undgår spændinger i nakken. TEMPUR® puder er designet i en række forskellige former, kølende tekstiler og størrelser, så de passer til dine individuelle behov. Alle puderne består af det eksklusive TEMPUR® materiale, der er trykaflastende og støtter hoved, nakke og skuldre, så du får en bedre nattesøvn. TEMPUR® materialet er blevet udviklet i samarbejde med NASA, hvor der er taget afsæt i deres rumteknologi, i forhold til astronauternes komfort under raketopsendelse ud i rummet. Der er vaskbart kølende betræk på alle puderne. Derudover er TEMPUR’s puder allergivenlige, da de overholder de strengeste miljøkrav. TEMPUR® hovedpuder lever op til de højeste kvalitetsstandarder og certifikationer.

Tempur tilbyder to serier af puder bestående af klassisk komfort og ergonomisk støtte.

TEMPUR® klassisk komfort – De klassiske komfort hovedpuder indeholder TEMPUR® materiale. Selvom puden har form som en almindelig hovedpude, indeholder den alle fordele ved TEMPUR® materiale og design. Puderne formes efter dit søvnbehov og fås i et bredt udvalg af størrelser og fasthed.

TEMPUR® ergonomisk støtte – De ergonomiske hovedpuder fra TEMPUR® er designet til specifikke behov. De indeholder TEMPUR® materiale for at give den maksimale støtte til nakken. Den ergonomiske pude er et godt valg, hvis du har problemer med nakken.