Kvalitet og komfort med JENSEN® Supreme

Troen på at ”selv det allerbedste kan blive bedre” har altid været en stærk drivkraft i udviklingen af Jensen’s produkter. I JENSEN® Supreme sengeserien genspejles det i mere end i nogen anden seng. Inspirationen er hentet fra den norske natur, Jensen fabrikken ligger i det smukkeste natur i Svelvik. Uldtekstilerne på Supremeserien er fra Innvik og specialdesignet til netop disse. Hver farve kommer i en kombination af tekstiler: Et ensfarvet tekstil til ramme og vendbare madrasser og et unikt designtekstil til hovedgærde.
Når du vælger en seng fra Jensen fabrikken, så får du 5 års total garanti på produktet, samtidig med 25 års garanti mod fjedrebrud og produktionen er, som en af de få i branchen, Svanemærket.

JENSEN® – Kvalitet og komfort

Med en JENSEN® Supreme seng får du den nyeste teknologi inden for madrasser og senge. Med mere end 70 års erfaring, har de skabt et udvalg af utroligt holdbare og komfortable senge. Sengene giver en super god støtte, og sørger for at du sover godt og stabilt hele natten igennem.

En JENSEN® seng er en god investering i din nattesøvn, og vi tør godt garantere, at du på ingen måde vil fortryde et køb, af en af de lækre senge. JENSEN® giver som nogen af de få 25 års garanti på fjedre, hvilket er din sikkerhed for at der er tale om et solidt kvalitetsprodukt.