Dorbien Beds – Luk naturen indenfor

Luk naturen indenfor og forny din søvn oplevelse. Ved brug af forskellige naturmaterialer kaldet “det smarte lag”, hjælper Dorbien din søvn til perfekt komfort samt følelsen af et dejligt kram. De naturlige fibre i sengen er lavet af hestehår, talalay latex, bomuld og uld denne teknologi er med til at skabe en fantastisk følelse når du rigtig skal slappe af.

At vælge den rigtige seng er en vigtig beslutning, her tilbyder Dorbien mange års erfaring ved at sprede god søvn og velvære over hele verden, hvor valget af naturlige materialer og funktionalitet gør deres senge til noget helt specielt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Dorbien Beds værdier er tillid og respekt

De svenske senge fra Dorbien Beds bliver produceret i en lille by Kungsör, der har en meget smuk lokation, der ligger ned til søen Mälaren, som er omringet af de flotte svenske skove. Her finder folkene bag Dorbien Beds deres inspiration, når de skal udvikle og skabe deres skønne senge.

Historien om Dorbien Beds sengene, indebærer et team af passionerede medarbejdere hvor fokus i den grad ligger i restitutionen for sportsudøvere. Hvad har dette med senge og gøre? En del af teknologien fra sportsprodukterne benyttes ligeledes i sengene. Med mange års erfaring er Dorbien Beds rigtig dygtige til at skabe god søvn og velvære, derfor tilbyder de ligeledes 20 års garanti på deres senge, som ydermere er mærket med OEKO-TEX® – Standard 100.