Sengetilbehør af høj kvalitet

Vi er stolte over at være de første i Danmark, der kan byde velkommen til Nordic Weaving. Når vi vælger vores leverandøre, er det altid med øje for kvalitet og bæredygtighed, og her må vi indrømme at Nordic Weaving har fejet benene væk under os. Ikke kun på grund af den høje kvalitet af sengetilbehør, men samtidigt fordi deres produkter er smukt designet, samtidigt med at priserne er særdeles fordelagtige.

Om Nordic Weaving

Nordic Weaving er ejet af den danske virksomhed Nordisk Tekstil Væveri ApS, som har fremstillet kvalitetstekstiler siden 1874. De designer og fremstiller produkter i 100% Mulberry silke, egyptisk bomuld, cashmere og bambus. Disse kvaliteter er blandt de mest uovertrufne tekstilkvaliteter i verden, hvilket gør at de kan tilbyde dig den allerbedste komfort.

Hos Nordic Weaving designer og producerer de, i samarbejde med tætte leverandøre, selv produkterne på shoppen, og de kan derfor garantere at kvaliteten er i top. Det er vores opfattelse at Nordic Weaving bestræber sig på altid at levere den ypperste service overfor deres kunder. De sætter en stor ære i at give deres kunder den bedste købeoplevelse hele vejen igennem købsprocessen, samt efter.

Sengetilbehør fra Nordic Weaving

Når du køber et af Nordic Weaving’s produkter kan du være helt tryk ved kvaliteten. De benytter kun de bedste råvare i alt fra deres sengetøj, dyner, hovedpuder samt alt andet sengetilbehør.

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få rådgivning i de eksklusive materialer, som Nordic Weaving benytter.