Find Den Rigtige Seng

Velkommen til vores guide til valg af ny seng. Vi har gjort vores bedste for at besvare de spørgsmål, som vi ved kan opstå, når der skal findes ny seng. Hvis du allerede ved lidt om senge, kan du nemt springe videre til lige præcis det punkt du har spørgsmål til.

Men hvad er det vigtigste når du skal vælge din nye seng?

Det absolut vigtigste er, at du finder en seng hvor du ligger både godt og rigtigt. Med det mener vi at det både er vigtigt at du ligger ergonomisk korrekt, men at det skal gå hånd i hånd med en seng der får dig til at føle at du ligger, som lå du på en sky. Når du finder en seng der giver dig begge de ting, tør vi godt at garantere en god nattesøvn, samt alt hvad det indebærer.
Hvis sengen samtidigt med det er et flot møbel, lavet i gode materialer med respekt for mennesket og naturen, giver det ofte det sidste, der gør at man kun kan glæde sig til at det bliver sengetid.

Med det sagt, er det tid til at vi finder den perfekte seng til lige præcis dig/jer;

Sengetyper

Det første vi gerne vil snakke lidt om i vores guide til valg af ny seng, er sengetyper. Det er ikke nødvendigt at du beslutter dig for én bestemt sengetype, inden du skal finde din nye seng, men det kan være godt at vide lidt om, de forskellige typers fordele og ulemper.

Sengeramme Med Madras:

En sengeramme med madras er som navnet indikerer, opbygget af en løs sengeramme, hvor alle klassiske madrasser oftest passer på. En klar fordel ved den sengeløsning er at du kan skifte madrasserne når du vil, og stadigvæk beholde sengerammen. Det er især en fordel hvis der er ting der gør, at du ikke er sikker på at fastheden i madrassen passer til dig om eksempelvis 10 år. En sengeramme er samtidigt den bedste sengeløsning, hvis du leder efter en seng med et mere minimalistisk udtryk, da det er en af de få sengetyper hvor det er en mulighed.

Hvis du vælger at kigge efter en sengeramme med madras, vil vi anbefale at du kigger på de sengemærker der specialiserer sig, i lige netop den type seng. Det skyldes at en klassisk madras ofte ikke er ret høj. Det er derfor vigtigt at der er brugt kvalitetsmaterialer der tager højde for, at der stadigvæk skal være plads til at din hofte og skuldre kan komme pænt ned i sengen. I vores udvalg ville de mærker være Auping og TEMPUR®.

Boxmadras:

En boxmadras er opbygget af en stor box (eller 2 sammensatte), ofte med en massiv ramme betrukket med møbelstof. På toppen vil der stort set altid være en topmadras. Boxmadrassen er især en populær sengeløsning, hvis du ikke har et meget stort soveværelse. Det skyldes at sengen ikke er blandt de højeste, og at det samtidigt er en af de nemmeste senge at lave i mindre mål, som eksempelvis trekvart. Du får samtidigt en seng der er nem at flytte rundt på, og hvor det ikke er noget problem at komme ind under med støvsugeren.

En boxmadras er ofte billigere end andre sengetyper fra samme leverandør, da udformningen på sengen er nemmere at producere. Hvad ikke alle ved er at du, hvis du vælger at investere lidt ekstra i en boxmadras, kan få utroligt meget seng for pengene. Det skyldes at boxmadrassen er nem at lægge flere lag fjedre i, samt at der ikke er nogen mellemlag imellem fjedrene, så du får det maksimale udbytte af dem. Det kan i de bedre modeller give dig næsten samme plads til din hofte og skuldre, som i den noget dyrere kontinentalseng.

Kontinentalseng:

En Kontinentalseng er opbygget af en stor box nederst (eller 2 sammensatte), med en tyk madras placeret ovenpå, og en topmadras øverst. Kontinentalsengen er det ultimative inden for komfort. På grund af de mange lag i sengen, er der mulighed for at skabe optimal dybde til din hofte og skuldre. Det skyldes at man kan placere materialer i både den nederste box, madrassen i midten, og topmadrassen øverst.

Ud over en unik komfort er en kontinentalseng perfekt til dem der ønsker at benytte hele sengen uden at kunne mærke en revne i midten. Det skyldes at både den midterste madras og topmadrassen altid kommer som hele madrasser. Kontinentalsengen er ofte lidt dyrere end de førnævnte sengetyper, men den vil tit være billigere end en elevationsseng (fra samme sengemærke), selvom du i langt de fleste tilfælde får mere komfort. Når du skal vælge en kontinentalseng anbefaler vi, at du er særligt opmærksom på, at der er brugt gode materialer i alle lag af sengen. På den måde er du sikker på, at få det optimale udbytte ud af en kontinentalseng.

Elevationsseng:

En klassisk elevationsseng er opbygget af en sengeramme med elevationsbunde, og en løs madras ovenpå, som holdes på plads af side- og fodstoppere. På toppen vil der stort set altid være en topmadras. Elevationssengen er perfekt hvis du læser i sengen, eller benytter din seng til at se tv. Elevationssengen kan samtidigt være en fordel hvis du har dårlig ryg mm. Du kan nemt aflaste ryggen inden du skal sove, ved at kører hovedenden op, og du har samtidigt mulighed for at hæve fodenden, så kroppens blod nemmere kan cirkulere. Det er dog vigtigt at du altid sænker elevationssengen inden du ligger dig til at sove, så du kommer tilbage i en anatomisk korrekt sovestilling.

Hvis du har besluttet dig for at kigge efter elevationssenge anbefaler vi, at du er særligt opmærksom på at det er en holdbar elevationsbund, med gode motorer. Det er samtidigt vigtigt at du (som nævnt under “sengeramme med madras”), finder en god madras der trods den ikke er ret høj, giver nok plads til din hofte og skuldre.

Boxelevationsseng:

En boxelevationsseng er en elevationsseng hvor madrassen er integreret i sengen. Det gør at du slipper for side- og fodstoppere, og at sengen altid følger elevationen pænt. Du kan bedst se forskel når du hæver sengen, da du ikke vil kunne se en løs elevationsbund med lameller. Måden en boxelevationsseng er opbygget på, gør det samtidigt muligt at lave madrassen højere, så der bliver plads til flere lag materialer. Det øger som nævnt komforten, og gør at der vil blive mere plads til din hofte og skuldre.

Det er endda muligt at lave en dobbeltfjedret boxelevationsseng (også kaldt dobbeltfjedret elevationsseng), som kan give dig samme komfort som i en kontinentalseng, men med elevationsdelen som et plus. Hvis du vælger at kigge efter den model, er det vigtigt for os at nævne at det ofte er en dyrere sengeløsning, da det er kompliceret at producere den sengetype. Du vil til gengæld få en seng, der ikke går på kompromis med hverken komfort eller funktioner.

Nu ved du forhåbentligt lidt mere om de sengetyper der findes, og vi hopper derfor videre til de forskellige materialer;

Sengematerialer

Når man først begynder at kigge efter seng, kan valget af materialer hurtigt komme til at virke uoverskueligt. Det skyldes ofte at der er brugt mange forskellige begreber for den samme ting, eller for at skjule at det er et billigere alternativ. Det har vi naturligvis taget højde for i vores guide til valg af ny seng. Det hele kan koges ned til 4 “overkategorier” – Fjedre, Latex, Viskoelastisk skum og Alternative produkter. Vi vil i det her afsnit komme ind på fordele og ulemper ved de 4 materialer, og de få variationer det kan være vigtigt at have styr på.

Fjedre:

Fjedrene i senge er en hel videnskab i sig selv, hvor det ofte er nemmest at rådføre sig med en der ved noget om det, eller vælge et produkt hvor man har tillid til producentens ekspertise. Der findes som udgangspunkt 2 typer fjedre (dog i mange forskellige kvaliteter), som er bonell fjedre og posefjedre.
Bonell fjedre har en timeglasform, og bør kun benyttes i bunden af en seng, med andre materialer ovenpå. Det skyldes at bonell fjedre, alene gør det nemmere at vende sig i sengen, og at de som udgangspunkt ikke har nogen trykaflastende egenskaber.
Posefjedre kan derimod bruges i alle dele af en seng, og hvis man vælger en posefjedre i god kvalitet, kan de være særdeles trykaflastende.

Men hvad er forskellen på en god og en dårlig fjedre så (sagt kort)?

En dårlig blød fjedre kan ofte trækkes ud af form, og brækker nemt hvis den trykkes for meget. En dårlig hård fjedre, tilpasser sig ikke din krop, og vil sjældent give god nok plads til din hofte og skuldre.
En god fjedre skal derimod give plads til din hofte og skuldre, ved at tilpasse sig din krops forskellige trykpunkter. Den skal samtidigt kunne strækkes og trykkes flad og altid vende tilbage til den oprindelige form.

Men hvem skal så vælge en fjedreseng?

En seng med fjedre er en af de mest populære løsninger, fordi det er den følelse de fleste kender. Samtidigt med det kan de gode modeller, holde i utroligt mange år, og du får som udgangspunkt bedre mulighed for luftcirkulering i sengen. Sengen vil oftest være nem at vende sig i, og så findes senge med fjedre i mange forskellige prisniveauer.

Latex:

Latex bruges både i madrasser, topmadrasser, puder og som ekstra komfort i nogen senge med fjedre. Der findes mange varianter af latex, men det kan gøres meget simpelt, da der kun er få gode varianter.

Lad os starte med latex til senge;

Det vigtigste at kigge efter ved en latexseng, er at der er et højt indhold af naturlatex, hovedsageligt fordi naturlatex støtter langt bedre end syntetisk latex, og det gør samtidigt sengen allergivenlig. Vi anbefaler dog at man kun går efter 100% naturlatex til hovedpuder, og derimod går efter max 70-80% i senge, for at forlænge levetiden. Det næste du skal kigge efter, for at finde et godt latexprodukt er densiteten. Densitet er et udtryk for hvad en m3 af kernen vejer, og det kan som hovedregel bedst betale sig, at gå efter det tungeste til senge. Latexsenge bør efter vores mening også altid være zone-inddelt, og det er en klart fordel hvis der er lavet udluftningshuller i materialet. Hvis de ting er på plads, vil du opleve en seng der holder i mange år, støtter godt, er nem at vende sig i og som er dejlig kølig.

Gælder det samme for topmadrasser?

Det gør det ikke helt. Topmadrasser er alene lavet som et komfortlag som skal gøre sengen behagelig, uden at blokere for de trykaflastende egenskaber i sengen. Du kan derfor med fordel kigge efter en topmadras med lidt lavere densitet, hvis den skal ligge på en seng af høj kvalitet. Men det har vi forklaret meget mere om i vores guide til valg af ny topmadras, som du finder Her >>

Men hvem skal så vælge en latexseng?

Du skal som udgangspunkt vælge en latexseng, hvis du fortrækker følelsen frem for en fjedreseng. En seng af latex er en smule billigere at producere, end en seng af fjedre der har samme niveau af trykaflastning. Det vil sige at du ofte kan få lidt mere komfort for pengene med en latexseng, men med det in mente at levetiden ofte er lidt lavere, end ved en fjedreseng i samme kvalitetsniveau.

Viskoelastisk skum:

Viskoelastisk skum bruges både i madrasser, topmadrasser, puder og som ekstra komfort i nogen senge med fjedre. Viskoelastisk skum har utroligt mange forskellige navne, og det laves samtidigt i mange forskellige kvaliteter. Det kan mildt sagt være et svært materiale at gennemskue. Vi anbefaler derfor altid at du rådfører dig med en ekspert på området, eller vælger en producent du har tillid til.

Men hvad er forskellen på god og dårlig viskoelastisk skum så (sagt kort)?

For at sige det kort, anbefaler vi på det kraftigste, at man holder sig fra dårligt viskoelastisk skum. De billigere varianter af materialet kan komme med en række ulemper. Ulemperne kan eksempelvis være; “dampe” af giftige sundhedsfarlige kemikalier, dårlige trykaflastende egenskaber og opbygning af varme, der kan gøre det svært at få en god nats søvn.
Vælger du til gengæld en god kvalitet af viskoelastisk skum, vil du opleve et af de mest trykaflastende materialer man kan bruge i senge, uden risiko for nogen af de andre ulemper der ellers er ved de dårlige varianter.

Men hvem skal så vælge en seng af viskoelastisk skum;

Da der er tale om et af de mest trykaflastende materialer man kan bruge i senge, bliver det ofte anbefalet til folk med rygproblemer, andre skader, eller til dem der bare er vilde med følelsen af materialet. Det skyldes at det er tæt på umuligt at ligge forkert i en seng af viskoelastisk skum, da det tilpasser sig kroppen lige meget hvordan man er bygget. Den fantastiske trykaflastende effekt gør samtidigt, at du vil vende dig mindre i søvne, hvilket giver en mere rolig og dyb søvn. Det er dog vigtigt at sige at viskoelastisk skum, er et af de materialer der deler vandende mest. På den ene side er der dem der absolut aldrig vil sove i andet, og på den anden side er der dem der ikke bryder sig om følelsen. De personer der ikke bryder sig følelsen, nævner hovedsageligt at det er fordi materialet er lidt sværere at vende sig i, end senge af andre materialer. Vi ved samtidigt at mange er bekymrede for varmen i materialet, hvilket helt rigtigt kan være et problem. De gode producenter har dog ofte taget højde for det, med innovative betræk eller andet, så det ikke længere er en bekymring man behøver at have.

Alternative produkter:

Der findes naturligvis en række alternativer til de 3 mest klassiske materialer. Vi har dog kun oplevet meget få som tilbyder det som der skal til, for at give den rigtige trykaflastning, samt en god og behagelig søvn. Her taler vi naturligvis især om Hästens sammensætning af fjedre med krøllede hestehår, bomuld, uld og hør.

Men hvad gør det her alternativ så fantastisk?

Det fantastiske ved lige præcis den kombination Hästens har valgt, er at du får alle de gode egenskaber fra en god fjedreseng, plus mere. Det siger vi fordi hestehårene går ind og virker som et lag af tusinde små fjedre, der sammen med fjedrene af metal, giver markant mere trykaflastning, samt dybde der gør at der er mere plads til din hofte og skuldre. Samtidigt med det har materialet en unik følelse, som skiller sig ud fra de klassiske materialer, og som rigtigt mange er vilde med. En anden fordel ved den løsning, er at der ikke er brugt så meget som et gram plastik i sengen, og det er derfor de senge på markedet med den bedste temperaturregulering.

Men hvem skal så vælge en seng med hestehår;

Du skal først og fremmest kun vælge den her løsning, hvis du er klar på at investere ekstra i din nattesøvn. Det siger vi på grund af de dyre naturmaterialer, sammen med en sammensætning der kræver at alt er håndlavet, hæver prisen væsentligt i forhold til de andre metoder. Du vil til gengæld få et produkt der ud over en unik og fantastisk komfort, holder i utroligt mange år, og som må siges at være et af de mest bæredygtige valg.

Nu ved du forhåbentligt lidt mere om de sengematerialer der findes, og vi hopper derfor videre til hvilken fasthed du skal have;

Fastheder

Lad os slå det fast med det samme; Der findes ikke nogen overordnede algoritme der kan fortælle hvilken fasthed du skal have, lige meget hvilken seng der er tale om, hvis du vil ligge både godt og anatomisk korrekt. Vi ved godt at der findes utallige guides der siger noget andet, men de er efter vores bedste overbevisning lavet som hovedregler, eller blot for at forsimple spørgsmålet, så det bliver nemmere at sælge en seng uden vejledning. For at der ikke er nogen tvivl om det, er en seng fra Carpe Diem i fast eksempelvis langt blødere end en seng fra Hästens i fast. Så kan man naturligvis lave guides der passer til et bestemt mærke, hvilket altid vil være en bedre løsning. Problemet med det er bare, at der er stor forskel på hvordan vi er bygget. Der kan eksempelvis være stor forskel på om man er 1.60 m høj med brede skuldre og vejer 70 kg, eller om man er 1.90 m høj med smalle skuldre og vejer 70 kg.

Det er af den grund kun muligt at lave en guide der bygger på hovedregler, som også er det vi vil gøre vores bedste for at lave her. Vi vil dog altid anbefale at du besøger en butik hvor du kan prøve de forskellige varianter, eller som minimum kontakter en fagperson, som ud fra flere oplysninger kan give et kvalificeret bud.

Men lad os hoppe videre til hovedreglerne for de mærker vi forhandler;

For at gøre vores guide til valg af ny seng bedst muligt har vi både lavet en vægtskala, samt forklaret følelsen af sengene. Det gør vi fordi du både kan få en fast fasthed der føles blød, og en blød fasthed der føles fast. Det er vigtigt at nævne at følelsen alene er et spørgsmål om præferencer, hvor imod fastheden i sig selv er vigtigt for en korrekt liggestilling. Husk at vægtskalaen kun er lavet som en hovedregel, og den bygger på den gennemsnitlige højde og kropsbygning.

Hästens:

Følelsen i en Hästens seng er en smule mere fast end gennemsnittet.

Vi anbefaler som hovedregel:

Soft: Hvis du vejer mindre end 60 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Medium: Hvis du vejer 60-80 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Fast: Hvis du vejer 80-105 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Ekstra fast: Hvis du vejer mere end 105 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.

Carpe Diem:

Følelsen i en Carpe Diem seng er væsentligt blødere end gennemsnittet.

Vi anbefaler som hovedregel:

Soft: Hvis du vejer mindre end 50 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Medium: Hvis du vejer 50-75 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Fast: Hvis du vejer 75-85 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Ekstra Fast: Hvis du vejer mere end 85 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.

Dunlopillo:

Følelsen i en Dunlopillo seng er en smule blødere end gennemsnittet.

Vi anbefaler som hovedregel:

Medium: Hvis du vejer under 60 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Fast: Hvis du vejer 70-90 og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Ekstra Fast: Hvis du vejer mere end 90 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.

TEMPUR®:

Med en TEMPUR® seng kigger man alene på følelsen, da sengen selv tilpasser sig efter kroppen.

Vi anbefaler som hovedregel:

Cloud: Hvis du er til en meget blød følelse. (anbefales normalt ikke til personer over 60kg)
Original: Hvis du er til en klassisk følelse.
Sensation: Hvis du er til en lidt mere fast følelse.
Hybrid: Hvis du er til en medium følelse. (et fjedrelag gør det her nemmere at vende sig)

Auping:

Følelsen i en Auping seng er mere fast end gennemsnittet.

Vi anbefaler som hovedregel:

Soft: Hvis du vejer under 60 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Medium: Hvis du vejer 60-75 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Fast: Hvis du vejer mere end 75 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.

JENSEN®:

Følelsen i en JENSEN® seng passer godt på gennemsnittet.

Vi anbefaler som hovedregel:

Soft: Hvis du vejer mindre end 50 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Medium: Hvis du vejer 50-75 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Fast: Hvis du vejer 75-90 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.
Ekstra Fast: Hvis du vejer mere end 90 kg og har en gennemsnitlige højde og kropsbygning.

Vigtigt for alle sengemærkerne, er at der også kan være lidt forskel på hvilken sengetype der er tale om. En Boxmadras vil eksempelvis ofte føles lidt mere fast end en kontinentalseng.

Nu ved du forhåbentligt lidt mere om hvilken fasthed du skal kigge efter, og vi hopper derfor videre til næste punkt;

Personlig Vejledning

Hvorfor er der behov for personlig vejledning? og hvilken forskel gør det?

Personlig vejledning af en erfaren person i branchen, kan ofte gøre en stor forskel, ift. om du bliver tilfreds med dit køb. Med det mener vi, at det kan være afgørende for om du får den rigtige seng til lige præcis dig, hvor du både ligger godt og anatomisk korrekt. Vi mener derfor at det er et vigtigt emne at vende i vores guide til valg af ny seng.

Grunden til at de ting er så vigtige, er at din søvn har stor indflydelse på forskellige dele af dit helbred, og i sidste ende på hvor meget overskud du har i din hverdag. Det hele drejer sig derfor om at finde den perfekte seng, til lige netop din krop og dine præferencer. Sengen skal både sikre at du får den rigtige støtte, en balanceret og dyb søvn uden unødvendige afbrydelser, samtidigt med at du ligger fantastisk. De ting er bare en smule kompliceret at sikre sig, uden en fagperson der har erfaring med hvad man skal være opmærksom på, og ikke mindst kigge efter.

Det bedste eksempel vi kan give er, at vi ofte bliver kontaktet af folk, der i god tro har købt den dyreste seng fra en forhandler, i den tro at det ville sikre dem en god søvn. Efter at have modtaget sengen, har de bare fundet ud af at det ikke var tilfældet. Det skyldes i langt de fleste tilfælde, at sengen ikke har været den rigtige til lige præcis dem, og problemet kunne nemt være undgået med den rigtige vejledning. Ofte kan det endda lade sig gøre at finde et billigere alternativ, der fungerer bedre til lige præcis dem.

Så vores anbefaling vil altid være at du prøver sengen i en butik, hvor du kan få god vejledning af en erfaren forhandler, der går op i at du kommer til at sove godt, frem for alt andet. Hvis du finder det, er vi sikre på at det vil være bedre end selv den bedste guide til valg af ny seng.

Undgå At Blive Vildledt

Det her afsnit i vores guide til valg af ny seng er lavet, for at stille dig bedre i din jagt på en ny seng. Ved at læse afsnittet har du bedre mulighed for at undgå nogen af de ærgerlige situationer, som vi desværre ved andre har oplevet.

“Uafhængige forbrugerguides”:

En online forbrugerguide kan for mange virke som et godt redskab, til at finde den rigtige seng. Især hvis virksomheden der laver forbrugerguiden er objektiv i deres vurdering, og har testet hele markedet. Der er bare 2 problemer. Det første og mest alvorlige problem, er at vi har oplevet at mange af de guides, der ellers ser ud til at være lavet af uafhængige virksomheder, har vist sig at være betalte annoncer. Det næste problem er at man ikke kan sige at en bestemt seng er god til alle, ligemeget hvor meget den koster.

Store besparelser:

Pas på med de store besparelser på 50-80 % når du køber seng. Det kan måske virke lidt underligt at vi siger det, men der er en god forklaring. Du vil som udgangspunkt kun opleve så store besparelser på private label mærker (mærker forhandleren selv producerer). Det skyldes at forhandleren her, frit kan vælge hvad varen skal stå til. Det har desværre resulteret i en tendens i sengebranchen, hvor der bliver sat fuldstændigt urealistiske vejledende priser, fordi forhandleren godt ved at det sælger mere, jo højere rabat de kan skrive på. Sengen med den store rabat behøves ikke nødvendigvis at være dårlig, vi opfordrer bare til at man ikke forventer at den er det værd som den vejledende pris siger.

Vildledende fagbegreber:

Vildledende fagbegreber er et ret stort problem i sengebranchen verden over. Der bliver ofte brugt forskellige begreber for det samme produkt eller billigere versioner af det produkt. Samtidigt med det, bliver der ofte brugt “smarte” begreber, som i bund og grund bare er uholdbare “salgsargumenter”. Det vil tage utroligt lang tid at nævne dem alle, men her kommer et af de sjoveste vi er stødt på: “Smudsafvisende betræk” – hvis et betræk er smudsafvisende er det enten lavet af kunstfibre eller har en form for imprægnering. Det er der som sådan ikke noget galt i, ud over at en mere ærlig beskrivelse nærmere burde lyde; at det er et billigere alternativ der er valgt, som gør det svært for luften at cirkulere i sengen, så du nemmere får det for varmt.

Besparelser på vigtige elementer:

Med den overskrift mener vi, at vi desværre har set at der er lavet besparelser i produktionen af nogen senge, der har fået produktbeskrivelsen til, efter vores mening, at være vildledende. Det kunne eksempelvis være en kontinentalseng, som normalt er opbygget af en box nederst, en madras i midten og en topmadras øverst. I den opbygning er det ret vigtigt at der er brugt gode materialer i alle lag af sengen, hvis man ønsker at få den dybde i sengen som kontinentalsenge er kendt for. Vi har dog set at der nogen gange slet ikke er noget i den nederste box, eller at der er placeret dårligt møbelskum som ikke burde høre til i en seng. Det er selvfølgelig okay hvis du alene går efter udseendet på en kontinentalseng, men hvis du samtidigt går efter komforten, er det en ting der er værd at holde øje med.

Din Mening Er Vigtig For Os

Vi håber meget at du kunne bruge vores guide til valg af ny seng, og at du fik svar på de spørgsmål du havde. Vi arbejder løbende på at forbedre vores guides, så hvis du sidder med spørgsmål du ikke fik besvaret, eller har ideer til hvordan vi kan gøre vores sengeguide bedre, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan altid kontaktes på tlf: 75 83 32 77 eller [email protected].

De bedste hilsner Team Sengeexperten By Bruun