Rullemadrasser i mange varianter

Ønsker du at beskytte din nye madras, kan det være en god ide at lægge en rullemadras ovenpå madrassen (under lagenet).
Rullemadrasser findes i mange gode udgaver og vi har alle de bedste muligheder. Det mest almindelige er at lægge en god bomuldsrullemadras på din seng, men vi har også andre rullemadrasser med hver deres egenskaber. Vi laver rullemadrasser i mange forskellige mål, se vi er sikre på at vi har en der passer til lige præcis din seng.

Rullemadrasser med forskellige egenskaber

I dag har mange rullemadrasser et formål, ud over at beskytte din madras. De findes i mange gode materialer såsom uld, silke, dun og bomuld med eksempelvis betræk som køler din krop ned.
Når man ser på hvilke egenskaber man har brug for, så har vi her i shoppen samlet et udvalg som bør dække de fleste ønsker. Har du et helt specifikt ønske, som vi ikke har på vores hjemmeside, hjælper vi dig gerne med at skaffe det. Vi kan klare de fleste forespørgsler af rullemadrasser – så prøv os bare af.

En rullemadras kan være forsøget værd, hvis du gerne vil komme den urolige søvn til livs. Urolig, afbrudt søvn skyldes ofte, at du har det for varmt. Men sådan behøver det ikke at være.
Vælg for eksempel en silkerullemadras, da den giver en dejlig kølende fornemmelse. Vi forhandler desuden rullemadrassen, der er skabt til de varme sommernætter, men som også fungerer til dig, der producerer meget varme selv. Måske tænker du: Jamen, det er kun i perioder, at jeg har problemer med for meget varme. Bare rolig – rullemadrassen kan vendes, hvilket forvandler den til en helt almindelig rullemadras i bomuld. Fleksibelt, smart og helt enkelt.

Hvis du til gengæld fryser om natten, er der også hjælp at hente hos den rette rullemadras. Du finder nemlig modellen i 100 % uld. Udover at madrassen er varm, udmærker den sig ved at være ekstrem åndbar og ved at holde din kropstemperatur på det samme.

Er du til det økologiske, kan vi glæde dig med, at du finder både 100 % økologisk bomuld og merinould her på siden.