Kaster du dig fra side til side, mens du sover? Er du ved at drive din partner til vanvid med disse voldsomme bevægelser, der finder sted lige netop der, hvor der ellers skulle være ro? En rullemadras kan være forsøget værd, hvis du gerne vil komme den urolige søvn til livs. Urolig, afbrudt søvn skyldes ofte, at du har det for varmt. Men sådan behøver det ikke at være.

Vælg for eksempel en silkerullemadras, da den giver en dejlig kølende fornemmelse. Vi forhandler desuden rullemadrassen, der egentlig er skabt til de varme sommernætter, men som også fungerer til dig, der producerer meget varme selv. Måske tænker du: Jamen, det er kun i perioder, at jeg har problemer med for meget varme. Bare rolig – rullemadrassen kan vendes, hvilket forvandler den til en helt almindelig rullemadras i bomuld. Fleksibelt og smart, helt enkelt.

Hvis du til gengæld fryser om natten, er der også hjælp at hente hos den rette rullemadras. Du finder nemlig modellen i 100 % uld. Udover at madrassen er varm, udmærker den sig ved at være ekstrem åndbar og ved at holde din kropstemperatur på det samme.

Er du til det økologiske, kan vi glæde dig med, at du finder både 100% økologisk bomuld og merinould her på siden.