Temprakon Dyner med temperaturregulering

Dynerne fra Temprakon er fyldt med lækre bløde gåsedun/småfjer, der virker aktivt med at regulere din kropstemperatur, så du ikke blive ophedet. Fibrene i dynen er fremstillet efter den prisvindende Lyocell metode, hvor man genbruger 99,7% af spildevandet, og dermed formindsker belastningen på miljøet i produktionen.

Temperature Balance – Temprakon Zone har små mikrokapsler på våret og i fyldet i dynerne. De reagerer på temperaturen. Er kroppen varm – absorberer de varmen. Er kroppen kølig vil de frigive varme. Det sikrer en mere jævn temperatur og en bedre søvn.

Instant Cool – Temprakon Zone har ekstra cool effekt i den varmeste zone omkring kroppen. Det sikrer, at dynen hurtigere kan regulere kropstemperaturen.

Nature and Technology – Temprakon Zone kombinerer det bedste fra naturen og den nyeste teknologi. Temprakon mikrokapsel teknologien anvendes sammen med et Lyocell viskose materiale som er skabt på basis af naturlige træfibre. Dun fyldet er certificeret efter de højeste dyreetiske standarder.

Moisture Control – Temprakon Zone teknologiens mikrokapsler hjælper med at sikre et mere balanceret fugt klima. Det giver et optimalt tørt og friskt sovemiljø, som skaber de bedste betingelser for en god nattesøvn.

Breeze Factor – Temprakon Zone tilbyder bedre åndbarhed i produkterne. Det sikrer, at overskydende varme, fugt og damp lettere ledes væk fra kroppen.

Natural and Fresh – Fugt er det optimale klima for bakterier og støvmider. Det unikke Temprakon fyld i dynerne er kombineret med en space certificeret Temprakon fresh teknologi. En effektiv antimikrobiel teknologi, der eliminerer bakterier og støvmider.