Velkommen indenfor i vores specialforretning, hvor vi har solgt god nattesøvn i 35 år.

I 1988 slog Hanne og Peder Bruun dørene op for Vandsengeexperten i Vejle Centrum i et charmerende gammelt byhus, her har de drevet butikken på samme adresse i alle år, hvor vi gør alt for at have en indbydende og inspirerende butik med omkring 40 forskellige dobbeltsenge opstillet. 
Forretningen startede ud med 200 m², hvor fokus var på vandsenge, madrasser og andet interiør til soveværelset. I forbindelse med nyt gadeskilt, der dækkede for Vand samt interessen og håndteringen af vandsenge, sløjfede man ”Vand” og begyndte at udvikle forretningen i en anden retning.

Sengeexperten by Bruun i dag

En seng er ikke bare en seng! Den ånd har indehaverne af Sengeexperten by Bruun altid levet for, derfor tillader vi også at kalde os eksperter i rådgivning til det helt rigtige sengevalg, hvor vi kan byde på markedets allerbedste og mest bæredygtige senge.

Gennem årene er forretningen blevet til meget mere end hvad det startede ud med, hvilket har gjort at vi er vokset i en sådan grad, at vi nu rummer både Sengeexperten by Bruun, Lavpris Sengeexperten, webshop, lager og meget mere. Vores showroom i Staldgaardsgade har alene 850 m² spændende, smukke og inspirerende sovemiljøer, som man kan lade sig for blænde af.
Vi bruger ligeledes meget tid på at vise mange af vores flotte produkter og varer frem, igennem vores Instagram profil der dagligt inspirerer til indretningen.
Se her

Ærlig vejledning og ordentlig kvalitet

Den rette vejledning og den rette seng er nemlig forskellig fra person til person, og derfor kræver det ekspertise og erfaring at guide, men også en vis ordentlighed til kun at sælge kunderne det bedste valg for dem.

Vi tør godt bruge vores faglighed og vejlede vores kunder, som i dag tit er meget oplyste, fordi der meget viden omkring søvn online.
Allerede ved første møde og dialog med kunden har vi god indsigt i hvilken retning kunden er bedst tjent med, at blive guidet og vejledt imod.