Xtra store dobbeltsenge – med plads til hele familien

Vidste du at det er en mulighed at få kæmpe store senge, hvor hele familien kan sove?
Du kan få store dobbeltsenge i mål helt op til 305 x 305 cm fra Hästens, men de mest solgte er senge i størrelsen 210 x 210 cm som findes i de bedste af vore sengemærker. Du skal ikke være nervøs for at der slækkes på kvaliteten, hvis din familie skal sove sammen engang imellem – vi tilbyder de bedste senge og priserne starter ved ca. 20.000,-.
Har du brug for de gode lagner som passer på topmadrassen, så er det naturligvis også en mulighed – vi har hele udvalget af ordentlige kuvertlagner som passer når de er vasket,- en lille detalje – men faktisk ret vigtig!

Køb kuvertlagner her>

Store dobbeltsenge er specialordre

Er I til èn hel madras uden revne i midten kan vi anbefale kontinentalsengene fra bl.a. Carpe Diem, JENSEN® eller Auping senge, som producerer store madrasser som er meget komfortable og der behøver man ikke nødvendigvis en topmadras.

Se udvalget af Store dobbeltsenge hos os i butikken – spørg os om mulighederne, vi er klar til at hjælpe!
En stor dobbeltseng i 210 x 210 cm skal bestilles som en specialordre og derfor kan den ikke bestilles direkte i webshoppen. Kontakt os på 75 83 32 77 eller info@sengeexperten.dk – lad os hjælpe jer og afsæt helst tid til et besøg i butikken før I tager den endelige beslutning.

Auping Auronde findes i 210 x 210 cm

© Copyright - Sengeexperten.dk