Black Week er i fuld gang

Black Friday er endelig kommet, og det betyder, at det er tid til at gå på jagt efter gode tilbud.

I år tilbyder vi hos Sengeexperten nogle fantastiske Black Friday-tilbud på både senge, madrasser, dyner, puder og sengetøj. Så hvis du ønsker at opgradere din nattesøvn, er det nu, du skal slå til. Men skynd dig, inden det bliver udsolgt! 

Se alle vores tilbud på denne side.

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er en uformel betegnelse for fredagen efter Thanksgiving Day i USA, hvor virksomheder giver vilde tilbud på deres varer. 

Folk i Danmark bruger gerne Black Friday som en mulighed for at købe julegaver til familie og venner. Mange vælger dog også at udnytte udsalget til at købe til sig selv. Populære varer er bl.a. elektronik, senge, tøj og sko, da man virkelig kan få noget for sine penge på disse varer til Black Friday.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday i Danmark er typisk den sidste fredag i november, og i 2022 vil det altså sige den 25. November. Nogle vælger dog at starte deres udsalg tidligere, og nogle forlænger det til hele ugen eller endda hele måneden.

Hos Sengeexperten holder vi ikke bare Black Friday; vi holder Black Week! Denne fantastiske tilbudsuge starter med Cyber Monday den 21. November og varer helt frem til den 27. I vores tilbudsuge kan du finde fordelagtige tilbud på de mest populære brands.

Se vores vilde tilbud 

Har du brug for en ny seng? Eller er du på udkig efter et godt tilbud på en ny dyne? Så må du ikke gå glip af vores Black Week tilbud! Vi har store rabatter på mange af vores senge, dyner, puder, madrasser og sengetøj i hele perioden.

Så vent ikke længere; kom og besøg os i vores butik i Vejle eller gør et godt kup på vores hjemmeside.

Spar helt op til 45% på vores designersenge

Hos Sengeexperten er vi helt vilde med senge! Den glæde vil vi gerne dele med dig.

Derfor kan du hele ugen opleve vilde tilbud på de mest populære sengebrands, såsom SX One og Dunlopillo. På disse brands kan du spare helt op til 45%! Så hvis du skal bruge en ny seng i høj kvalitet til en lav pris, så er det nu, du skal slå til.

Alle vores sengetilbud i Black Week vil desuden inkludere en særlig pudepakke. 

Find vores Black Week tilbud på senge på denne side.

Sengetøj på tilbud fra alle de populære brands

Black Friday er det perfekte tidspunkt til at investere i nyt sengetøj. Hos Sengeexperten har vi i år samlet et stort udvalg af det bedste sengetøj til ekstra lave priser til dig. 

Vores udvalg af sengetøj i flotte farver, størrelser og mærker giver dig mulighed for at finde lige det sengesæt, du mangler, til en god pris. I vores udvalg finder du blandt andet store besparelser på de populære Bæk og Bølge sengesæt. 

Så uanset om du har brug for nyt sengetøj til dig selv eller gerne vil give et sengesæt i julegave, skal du sørge for at tjekke vores Black Friday tilbud ud. Med vores gode priser og store udvalg vil du med sikkerhed kunne finde det perfekte sengetøj.

Se alle tilbuddene på sengesæt her.

Fordelagtige tilbud på dyner og puder

Til årets Black Friday eller resten af ugen kan du få dit livs bedste søvn med en ny pude eller dyne fra Sengeexperten. 

Her kan du nemlig finde billige puder, der er designet til at give dig den perfekte støtte til hovedet, så du kan sove trygt hele natten lang. Vi har også et bredt udvalg af dyner på tilbud, herunder dyner og -puder fra Ringsted Dun, der sikrer dig en tilfredsstillende nattesøvn.

Med vores lave priser til Black Week er dette altså det perfekte tidspunkt at opgradere dit sengetøj, seng eller dyner og hovedpuder. Så hvis du vil gøre noget godt for din søvn, så er det nu, du skal gøre det.

Har du brug for hjælp? Kontakt os!

Hos Sengeexperten ønsker vi altid at sikre, at vores kunder er tilfredse med deres køb. Derfor tilbyder vi en omfattende kundeservice, så du altid kan kontakte os med eventuelle spørgsmål eller forespørgsler. 

Uanset om du er i tvivl om et af vores Black Week-tilbud, eller om du har brug for mere information om et produkt eller en service, så hjælper vi dig gerne. 

Vi forstår nemlig godt, at det kan være en stor beslutning at foretage et køb til Black Friday eller tiden omkring, så vi vil altid tage os tid til at besvare alle dine spørgsmål og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til dine behov. 

Kontakt os i dag via e-mail på [email protected], på telefon på 7583 3277 eller besøg os i butikken i Vejle. Så sørger vi for at hjælpe dig så godt, som vi kan.