Nørgaard senge er klassiske sengerammer i mange forskellige træfarver, samt et udvalg af malede varianter. Nørgaard senge kan laves i stort set alle mål, så fortæl os hvad I ønsker jer, og vi skaffer det til en fornuftig pris – naturligvis. Nørgaard senge i 140 x 200 cm er en mulighed i alle modeller fra Nørgaard senge og i alle træfarver. Sengene 140 x 200 cm ordreproduceres, så der må forventes leveringstid på en Nørgaard seng i den størrelse. Senge i målene 160 x 200 cm er naturligvis også muligt. 180 x 200 cm er helt almindelig standard og den mest solgte størrelse i Danmark. Nørgaard senge 180 x 200/210 cm kan bestille i lige den udgave, som du allerbedst kan lide. Nørgaard senge kan bestilles med og uden hovedgavl. Nørgaard senge 180 x 210 cm kan også fås som en klassisk seng med fodende, men langt de fleste bestillinger på senge fra  Nørgaard er med hovedgavl og lav fodende. Se om din favoritseng er blandt udvalget af Nørgaard senge her i shoppen. Sengene er produceret i Jylland af faguddannede snedkere. Så det er dansk håndværk, når det er bedst.
Nørgaard er et privatejet firma, som værner om de gode håndværksmæssige traditioner.
Al design og produktion foregår på snedkerværkstedet her i Jylland med stor faglig dygtighed og passion. Kvaliteten, samt forarbejdningen på Nørgaards senge er unik.
Det kan man se på sengerammerne, og Nørgaard senge leveres i en fantastisk høj kvalitet.
På fabrikken har de mulighed for at producere senge i specialmål, og har man ønsker om én bestemt farve, kan de for det meste efterkommes.
Nørgaard senge findes i de fleste træsorter, som bøg, eg, valnød eller malet eg. Nørgaard senge laver også de smukkeste og meget enkle natborde, som passer flot til de håndlavede sengerammer.
Nørgaard senge ordreproduceres, men vi har et udvalg stående i butikken, så du kan se og mærke den gode finish og kvalitet.