Kvalitet og Komfort Med JENSEN®

JENSEN® Prestige har et moderne design, og leveres i eksklusive møbeltekstiler fra Beaulieu. Prestige sengene har dobbelt søm med et diskret broderet logo på nederste kant. Når det kommer til komfort og kvalitet, så får man simpelthen så meget for sine penge her. Vidste du at der er 5 års totalgaranti på din Jensen seng og derudover 25 års garanti mod fjedrebrud.
Vi har masser af god erfaring med sengene i Prestige serien, idet vi har forhandlet Jensen siden de kom til landet tilbage midt i halvfemserne.
Af hensyn til dig og naturen, er alle Jensen’s senge og topmadrasser Svanemærket.

JENSEN® – Kvalitet og komfort

Med en JENSEN® Prestige seng får du den nyeste teknologi inden for madrasser og senge. Med mere end 70 års erfaring, har de skabt et udvalg af utroligt holdbare og komfortable senge. Sengene giver en super god støtte, og sørger for at du sover godt og stabilt hele natten igennem.

En JENSEN® seng er en god investering i din nattesøvn, og vi tør godt garantere, at du på ingen måde vil fortryde et køb, af en af de lækre senge. JENSEN® giver som nogen af de få 25 års garanti på fjedre, hvilket er din sikkerhed for at der er tale om et solidt kvalitetsprodukt.