JENSEN® Ambassadør kvalitet og komfort

JENSEN® Ambassadør blev lanceret i 1996 og holder fortsat stand. I den klassiske opbygning, som der er i enhver sengemodel i denne kategori, er der tænkt kloge tanker idet Jensen`s patenterede Aloyfjeder giver den unikke komfort som opleves her.
I dag er det et af Jensen mest anerkendte produkter. Ambassadør giver en unik liggekomfort med dobbeltfjedrende støtte i en elegant udformning. Af hensyn til dig og naturen, er alle Jensen Ambassadør senge og topmadrasser Svanemærket.

Vi har masser af erfaring med sengene, idet vi har forhandlet dem i alle årene siden lanceringen tilbage i midt halvfemserne.

JENSEN® – Kvalitet og komfort

Med en JENSEN® seng får du den nyeste teknologi inden for madrasser og senge. Med mere end 70 års erfaring, har de skabt et udvalg af utroligt holdbare og komfortable senge. Sengene giver en super god støtte, og sørger for at du sover godt og stabilt hele natten igennem.

En JENSEN® seng er en god investering i din nattesøvn, og vi tør godt garantere, at du på ingen måde vil fortryde et køb, af en af de lækre senge. JENSEN® giver som nogen af de få 25 års garanti på fjedre, hvilket er din sikkerhed for at der er tale om et solidt kvalitetsprodukt.