Dunlopillo Pure Serien

Med Dunlopillo Pure får du en stilren senge-serie udviklet af de bedste naturmaterialer. Pure er astma- og allergivenlig, og med syv unikke komfortzoner tilpasser madrasserne sig naturligt din krop, uanset hvordan du ligger eller vender madrassen. Betrækket er vaskbart, og en lynlås gør det muligt at vende naturlatex-kernen. Alle Pure senge er betrukket med eksklusive møbeltekstiler og er inklusiv en topmadras i naturlatex. Du har mulighed for at opgradere denne for yderligere komfort og støtte. Pure er det oplagte valg, når du ønsker en enkel og elegant seng med en naturlig, fast komfort.

Alle Dunlopillo Pure senge har alle de bedste egenskaber fra Dunlopillos naturlatex med en unik opbygning, som sikrer dig en god nattesøvn.

Dunlopillo Pure – Det naturlige valg

Dunlopillo er den førende producent af senge i naturlatex, og har med deres mere end 90 års erfaring, helt styr på, hvad der kræves for at opnå en god søvn. Den fleksible og åndbare naturlatex sikre dig, sammen med Dunlopillo’s zoneopdeling, en støttende og aflastende søvn, uanset hvilken kropstype du har. Dunlopillo bruger kun de bedste naturmaterialer i deres produktion. De har på den måde blandt andet sørget for, at alle deres senge er helt igennem allergivenlige, og det gør dem samtidigt i stand til at yde 15 års garanti på deres madrasser.