Dunlopillo Passion Serien

I Julimåned opgradere vi til Cool toppe fra standardtoppe på Passion.
Vi sender automatisk en Cooltop når du bestiller en Standard – det rettes manuelt, når vi behandler ordren. Dunlopillo Passion sengeserien har fire forskellige muligheder af sengetyper, nemlig boxmadrasser, som er en klassisk og enkelt løsning. Kontinentalsengene fra denne sengeserie er yderst populære og det samme gælder for deres boxelevationer, men naturligvis kan du også vælge en mere enkel mulighed, nemlig den klassiske elevationsseng.
Passion sengene kombinerer alle de gode egenskaber fra naturlatex, til dig som ønsker en dybere komfort. Passion er astma- og allergivenlig, og med syv komfortzoner er du sikker på, at madrassen altid tilpasser sig din krop, uanset hvordan du ligger eller vender madrassen. Vælg mellem flere kraftige kvalitetstekstiler, der er nemme at vedligeholde. Alle Passion senge er inklusiv en eksklusiv topmadras i naturlatex. Du har mulighed for at opgradere denne for yderligere komfort og støtte.

Passion er skræddersyet til dig, der ønsker gennemtænkt komfort, et stykke ud over det sædvanlige.

Dunlopillo Passion – Det naturlige valg

Dunlopillo er den førende producent af senge i naturlatex, og har med deres mere end 90 års erfaring, helt styr på, hvad der kræves for at opnå en god søvn. Den fleksible og åndbare naturlatex sikre dig, sammen med Dunlopillo’s zoneopdeling, en støttende og aflastende søvn, uanset hvilken kropstype du har. Dunlopillo bruger kun de bedste naturmaterialer i deres produktion. De har på den måde blandt andet sørget for, at alle deres senge er helt igennem allergivenlige, og det gør dem samtidigt i stand til at yde 15 års garanti på deres madrasser.