Auping Original – Minimalistisk Design

Auping Original er tegnet i 2007 og er én ud af en lang række ikoniske senge fra Auping. Sengens design er inspireret af Cleopatra, en af Aupings første designklassikere, som blev tegnet af Dick Cordemeijer. Original sengen har en solid sengeramme af stål med afrundede hjørner. Stålrammen og benene af aluminium giver sengen et elegant udtryk. Original er en seng med et minimalistisk design, stærke linjer og et elegant udtryk. Denne seng kan du vælge med motor eller uden, valget er dit, ligesom de madrasser du ligger i den – altså kan du få lige den seng som passer bedst til din krop og dine behov.

Auping – Moderne og bæredygtigt design

Auping er en af de førende producenter af madrasser med zoneinddeling, og deres elevationsløsninger er, af den absolut højeste kvalitet. De har samtidigt med det den mest bæredygtige produktion i sengebranchen.

Auping senge adskiller sig markant fra de fleste andre senge i branchen, fordi de er virkelig dygtige til at lave flotte sengerammer, i tæt samarbejde med anerkendte designere. Med en seng fra Auping får du, ud over en fantastisk komfort, et unikt design med mange muligheder for at give din seng et personligt udtryk.