Auping Auronde – Du Bestemmer Detaljerne

Auping Auronde er et sandt design-ikon, designet af Frans de la Haye i 1973 og er siden den mest solgte designseng i Europa. Sengemodellen er designet i yderst solidt træ med afrundede former og særprægede aluminium detaljer, som tilføjer designet kant. Designet var med sine lyse farver og karakteristiske runde ben revolutionerende for sin tid i 1970’erne. Ved at tilpasse detaljerne til den verden vi lever i lige nu, kommer den til at passe til dine ønsker, så du får den kendte model fra fortiden med et moderne og personligt design.
Denne seng kan du vælge med motor eller uden, valget er dit, ligesom de madrasser du ligger i den – altså kan du få lige den seng som passer bedst til din krop og dine behov.

Auping – Moderne og bæredygtigt design

Auping er en af de førende producenter af madrasser med zoneinddeling, og deres elevationsløsninger er, af den absolut højeste kvalitet. De har samtidigt med det den mest bæredygtige produktion i sengebranchen.

Auping senge adskiller sig markant fra de fleste andre senge i branchen, fordi de er virkelig dygtige til at lave flotte sengerammer, i tæt samarbejde med anerkendte designere. Med en seng fra Auping får du, ud over en fantastisk komfort, et unikt design med mange muligheder for at give din seng et personligt udtryk.