Få den kendte Tempur® følelse som kontinentalseng

Tempur® formår altid at lave senge, som overgår de fleste andre. Der er en bestemt følelse i deres senge og madrasser, som man ikke finder andre steder. Det skyldes til dels deres evne til at arbejde med innovative og intelligente materialer, der tilbyder en høj grad af fleksibilitet og komfort. En madras fra Tempur® tilgodeser dig og dine behov. Den former sig perfekt efter kroppens naturlige konturer, men giver samtidig god støtte og stabilitet.

Du kan vælge mellem en lang række skønne Tempur® kontinentalsenge herunder, som alle vil kunne forandre og forbedre din nattesøvn. Kontinentalsenge er dobbeltsenge uden revnen i midten. Hvor en almindelig dobbeltseng består af to enkeltsenge, er en kontinentalseng i sig selv en komplet dobbeltseng. Standardmålene for en kontinentalseng fra Tempur® er 180 x 200 cm, men der er også andre størrelser og mål at vælge mellem i vores sortiment.

Der kan bestilles Tempur kontinentalseng 160 x 200 cm hvis der skal spares en smule rent pladsmæssigt i soveværelset. Forvent leveringstid, da denne type seng ordreproduceres, men vi synes den er værd at vente på. Hvis man ønsker sig en stor lækker seng som er funktionel, komfortabel og virkelig en smuk seng så se lige Tempur kontinentalseng 180 x 200 cm. Tempur kontinentalseng 180 x 200 cm er den mest solgte størrelse, da den passer til de fleste soveværelser.Tempur kontinentalseng 180 x 210 cm er lidt mere af den gode kendte følelse af luksus kvalitet. Tempur kontinentalseng 180 x 210 cm til de som er over 190 cm høje.