Håndbyggede kontinentalsenge fra Hästens sikrer god nattesøvn

Der er ganske få leverandører, der kan måle sig med Hästens. Siden start har virksomheden markeret sig som en af de helt store spillere, når det gælder senge i luksusklassen. Derfor koster senge fra Hästens også mere end den gængse seng, men når du først har tilbragt én nat i en seng derfra, forstår du hurtigt, hvorfor den er investeringen værd. Hästens kontinentalsenge er dobbeltsenge, men uden den forstyrrende revne i midten, som almindelige dobbeltsenge kommer med.

Normalt består en dobbeltseng af to enkeltsenge, der er sat sammen, men med en kontinentalseng opnår man større komfort og frihed i sengen. Vælger du samtidig en af modellerne fra leverandøren Hästens, er du garanteret en uforligneligt god komfort, når du sover. Sengens madrasser former sig perfekt efter kroppens naturlige konturer og sikrer en rolig og stabil nattesøvn, hvor du vågner frisk og veludhvilet næste morgen helt uden ømme led eller ryg.

Til jer som ikke har for meget plads er Hästens kontinentalsenge 160 x 200 cm perfekte i størrelsen. Er man til en dejlig stor dobbeltseng hvor der er èn hel liggeflade så prøv Hästens kontinentalsenge 180 x 200 cm. Til de som er lidt højere er Hästens kontinentalsenge 180 x 210 cm en rigtig fornuftig kontinentalseng.  Til hele familien så er denne Hästens kontinentalsenge 210 x 210 cm en rigtig dejlig seng.

I vores fysiske butik kan du se og prøve alle Hästens kontinentalsenge, som findes i mange farver, forskellige fastheder og komfort. Lad os hjælpe dig med at vælge den Hästens kontinentalseng der er bedst til dig.