Dunlopillo kontinentalsenge er for dig, der ønsker luksus og velvære i soveværelset

Et godt sovemiljø starter naturligvis med, at du investerer i en ordentlig seng. Hvis du gerne vil undgå den forstyrrende revne, der ofte er i midten af bredere eller dobbeltsenge, er det en kontinentalseng, du bør vælge. Disse kommer i brede modeller helt uden skillelinjen midt i, da det er én stor madras, der udgør sengen i stedet for to enkeltsenge. Modellerne fra Dunlopillo, som du finder i sortimentet herunder, kan tilbyde dig en sublim komfort, da de består af flere gode madrasser, der til sammen udgør en komfortabel seng med masser af støtte og fleksibilitet. Dunlopillo er kendt for at lave senge, hvor komforten er i top.

Deres udvalg af kontinentalsenge i forskellige bredder og længder herunder er bestemt ikke nogen undtagelse. Sengene er desuden lavet af kvalitetsfulde og luksuriøse materialer, som passer perfekt ind i ethvert moderne hjem, hvor der sættes pris på både design og kvalitet, når der købes møbler.

Vælg mellem flere forskellige størrelser i Dunlopillo kontinentalsseng. Vælg Dunlopillo Kontinentalseng imellem 160 x 200 cm, 180 x 200 cm eller en Dunlopillo Kontinentalseng 180 x 210 cm som er en  lidt længere seng med en super dejlig komfort, hvor de mange lag af kvalitetsmadrasser giver Dunlopillo kontinental sengen unik komfort med masser af plads. og topmadrassen på Dunlopillo Kontinentalseng er helt specielt quiltet med et fiberlag som giver et bedre miljø til din krop under søvnen.
Der kan vælges to forskellige fastheder i Dunlopillo Kontinentalseng .