Elevationssenge fra vores eget mærke SX One

Her hos Sengeexperten har vi en stor passion for god nattesøvn og komfort. Derfor har vi i samarbejde med en dansk, familieejet møbelfabrik lavet en skøn serie af gode senge – herunder også elevationssenge – som du har mulighed for at købe til en rigtigt god pris her på webshoppen. En SX One elevationsseng er designet ud fra de erfaringer, vi har gjort os med mange års køb og salg af elevationssenge fra andre leverandører. Vi har lyttet nøje til vores kunders ønsker og behov og omsat disse i praksis med vores skønne serie af elevationssenge herunder.

Der er flere forskellige kvalitetsfulde modeller at vælge mellem, og det bedste af det hele er, at SX One elevationssenge forhandles til priser, der ligger under standardniveauet her hos Sengeexperten. De er således et budgetvenligt alternativ, hvor du får masser af god seng og elevation for dine penge.

Sx One elevationssenge har gode solide elevationsbunde i høje polstrede rammer med trådløs betjening og en ordentlig kvalitet i zonepocket fjedre, samt valgfri topmadrasser. Hvis man har lyst til en stor singleseng hvor der kan sove to i, så er Sx One elevationssenge 140 x 200 cm en god mulighed. Vi har ofte Sx One elevationssenge i forskellige mål på lager til hurtig levering. Sx One elevationssenge 180 x 200 cm er til dem, som gerne vil have god kvalitet for pengene Det er også en mulighed at få sengeexperten.dk`s egne kvalitetssenge som Sx One elevationsseng 180 x 210 cm hvis man har behov for det.
Kom ind til os i vor butik i Vejle Centrum for at prøve og se denne Sx One elevationssenge.