Klassisk Kvalitet – vælg en Jensen® elevationsseng

Mærket Jensen® er en sand klassiker på det danske marked, når det gælder elevationssenge. I mange år har producenten været fast leverandør af nogle af de absolut bedste senge, der forhandles her hos Sengeexperten. Vi sætter pris på den omhyggelige omgang med selv de mindste detaljer, som Jensen® er synonymt med. Deres elevationssenge kan tilbyde vores kunder den høje grad af komfort og brugervenlighed, som er vores hovedfokus her hos Sengeexperten.

Investerer du i en god topmadras til din Jensen® elevationsseng, kan du undgå den forstyrrende midte, der vil være, når to enkelte elevationssenge sættes sammen til en dobbeltseng. Vælg desuden mellem elevationssenge i flere forskellige størrelser og mål på siden herunder, hvor du finder vores komplette sortiment af elevationssenge fra dette skønne, danske sengemærke.

JENSEN elevationsseng er en klassisk kvalitetsseng, produceret af fagfolk gennem mange år. JENSEN elevationsseng er opbygget helt enkelt og klassisk med de patenterede Aloy-zonepocket og latex bygget på kraftige elevationsbunde med polstrede rammer. Vi leverer altid stålben i børstet stål med i prisen. JENSEN elevationsseng har altid sidestop, fodstop og trådløs betjening. På JENSEN elevationssengsmodellerne Ambassadør og Prestige kan man downloade en app som via din mobil telefon gør det muligt at styre din JENSEN elevationsseng.