Med SX One boxmadrasser får du god kvalitet til en rimelig pris

Flere af de mærker, som er at finde her på webshoppen, er luksusmærker. På denne side finder du et fint sortiment af boxmadrasser, som vi selv står for at designe og producere her hos Sengeexperten. Sengene og madrasserne herunder fungerer som et prisvenligt alternativ til de dyrere mærkevarer, der også er at finde i vores online sortiment. Indtil videre kan du gøre dig en rigtigt god handel, når du køber en af vores SX One boxmadrasser fra udvalget nedenfor.

Sx One boxmadrasser blev “født” for 10 år siden, da vi manglede et godt produkt hvor pris og kvalitet passer sammen, men bare uden en masse branding og Sx One er resultatet af et godt samarbejde mellem en Dansk fabrik som har produceret senge i mange år. Sx One boxmadrasser laver vi i alle mål, også specilamål, så ring hvis du har et specielt ønske.

Sx One boxmadrasser 120 x 200 cm er gode til børneværelser, kollegier, gæsteværelset, samt sommerhuset og teenagerværelset. Sx One boxmadrasser 140 x 200 cm er gode boxmadrasser til èn mand at sove i og så kan man nemt være to eller flere hvis behovet er der. Sx One boxmadrasser 140 x 200 cm passer også godt på de fleste børneværelser, gæsteværelser eller måske i sommerhuset. Sx One boxmadrasser kan vælges i 160 x 200 cm og bestilles i flere fastheder og der er forskellige muligheder med hensyn til valg af topmadras til Sx One boxmadrasser . En god dobbeltseng til prisen det er Sx One boxmadrasser 180 x 200 cm som er Sengeexperten.dk`s egne kvalitetsboxe til en fornuftig pris. Sx One boxmadrasser 180 x 210 cm er altid en mulighed, for dem som ønsker det. Vælg mellem flere forskellige fastheder og topmadrasser. Sx One boxmadrasser 180 x 210 cm er dansk produceret, din sikkerhed for en ordentlig kvalitet.