Vælg en boxmadras i 120 x 200 cm

Har du brug for mere plads i dit soveværelse? Så kan en boxmadras, der er 120 x 200, være den rette løsning for dig.

Hos Sengeexperten ved vi, at alle er forskellige, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af 120 x 200 boxmadrasser, du kan vælge imellem. Uanset om du er på udkig efter noget fast eller blødt, traditionelt eller moderne, har vi en løsning til dig. Og hvis du ikke er sikker på, hvad du har brug for, er vores team altid klar til at hjælpe dig. 

Se vores fantastiske udvalg her på siden.

Hvorfor skal du vælge en boxmadras?

Boxmadrasser i størrelsen 120 x 200 og i andre størrelser, har altid været et klassisk valg. Det skyldes, at der er mange fordele ved at vælge en boxmadras.

For eksempel er de ofte billigere end andre typer madrasser, og de er også meget holdbare. Derudover har boxmadrasser typisk en længere levetid end andre typer madrasser, hvilket gør dem til en god investering for dem, der ønsker at få meget for deres penge. 

En af de største fordele ved boxmadrasser er dog, at de giver en høj grad af støtte. Dette skyldes den måde, hvorpå fjedrene er placeret i madrassen, hvilket giver en stor mængde plads for kroppen til at synke ned i. Dette kan bidrage til at reducere smerter i trykpunkter og kan også give ekstra støtte til rygsøjlen.

En anden fordel ved at vælge en boxmadras er, at de er nemme at passe på. Fjedrene er beskyttet mod støv og snavs, og de er også mindre tilbøjelige til at synke med tiden. Derfor kræver boxmadrasser mindre vedligeholdelse end andre typer madrasser og kan ofte holde i mange år uden at skulle udskiftes.

Boxmadrasser er derfor et godt valg for alle, der søger en støttende, komfortabel og billig madras. Så hvis du er på udkig efter en ny madras, skal du overveje en boxmadras.

Få mere plads i soveværelset med en 120 x 200 boxmadras

Der er mange fordele ved at vælge en boxmadras, der er 120 x 200.

En 120 x 200 boxmadras er eksempelvis et godt valg for par, der ønsker mere plads i deres soveværelse. På denne måde kan man stadig sove i samme seng, og samtidig undgå spild plads i soveværelset.

Det er også et godt valg for folk, der sover alene, som ønsker mere plads i sengen end en enkeltmandsseng giver, men som ikke fylder så meget som en dobbeltseng. 

Derudover er boxmadrasser i denne størrelse oplagte til børneværelset.

Tag hensyn til dit søvnbehov

Det er vigtigt at vælge den rigtige fasthed på din boxmadras i størrelsen 120 x 200, hvis du vil have en god nattesøvn. Forskellige typer af madrasser giver forskellige fordele, så det er vigtigt at vælge en, der passer til din sovestil. 

En blød madras er f.eks. et godt valg, hvis du sover på siden, da den giver støtte til dine skuldre og hofter. Hvis du derimod sover på ryggen eller maven, er en hårdere madras et bedre valg, da den vil hjælpe med at holde din rygsøjle på plads. 

Hos Sengeexperten tilbyder vi et bredt udvalg af boxmadrasser med forskellig fasthed. Så uanset om du er på udkig efter en fast madras eller en blød madras, så har vi dig dækket ind. Nogle af vores mest populære boxmadrasser er dem fra Hästens, da de giver dig komfort og støtte hele natten lang. Med Hästens kan du desuden vælge mellem flere forskellige fastheder.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken fasthed, din boxmadras på 120 x 200 skal have, vil vores personale altid gerne vejlede dig. 

Få hjælp og vejledning af Sengeexperten til at finde drømmesengen

En god måde at finde ud af, hvilken type madras der passer til dig, er at afprøve forskellige typer i en butik, inden du køber den. Det vil hjælpe dig med at finde ud af, hvad der føles bedst, og det vil sikre, at du får mest muligt ud af din nye madras. 

Hos Sengeexperten er vi eksperter i alt sengerelateret, så vi har den viden og erfaring, der skal til for at hjælpe dig med at finde den perfekte 120 x 200 boxmadras til dine behov. Derfor kan du blot komme ind i vores butik i Vejle og prøve forskellige modeller, og samtidig modtage rådgivning fra en af vores medarbejdere. 

Vi stiller dig et par spørgsmål om dine søvnvaner og præferencer, og så anbefaler vi dig et par produkter, som vi mener vil fungere godt for dig.

Kontakt os

Hos Sengeexperten er vi her for at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores 120 x 200 boxmadrasser, andre produkter eller nogen af vores tjenester.

Derfor skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål og hjælper dig videre. 

Kontakt os i dag på mail til [email protected] eller ring til os på 7583 3277. Så hjælper vi dig med at få den bedste nattesøvn.