Find trekvartsenge fra de største sengefabrikker her hos os!

Trekvartsenge – det er singlesenge, som man sagtens kan sove to i!

Vi har virkelig et stort udvalg i trekvartsenge. Se udvalget her>
Man siger at en  trekvartseng normalt er 140 x 200 – men hos os kan den også sagtens være 120 x 200 cm eller i ekstralængde, nemlig 120/140 x 210 cm. Vi har trekvartsengene i alle mulige prisklasser og kvaliteter, kun din fantasi sætter begrænsningen.
Når du køber en trekvartseng hos os, så leverer og opstiller vi på din adresse, med vor egne erfarne montører som ved, hvad de har med at gøre. Vi fjerner naturligvis også al emballage, hvis du ønsker det og kan arrangere at din brugte seng bliver afhentet af Blå Kors – de genbruger sengen, hvis det er muligt.
Vi har naturligvis også de lagner som du skal bruge til din nye trekvartseng – se her>

Vælg mellem boxmadrasser, kontinental- eller elevationssenge, her finder du dem alle!

Du kan vælge elevationsseng i trekvart (her er det næsten altid èn stor base med en elevation under)og sågar kontinentalsenge.

Mange vælger en mindre seng for at have mere plads i soveværelset, men det er også virkelig luksus at have god plads til at bredde sig på, når man sover alene og så engang imellem kravle sammen med en partner på de 140 cm! Fristet? Så kom ind forbi os, vi har lige den  trekvart single seng som du står og mangler – bare test os af:-)

Jerseylagner til trekvartsenge finder du her>

Du sover bedre når din krop hviler på et underlag som passer til dig!

Vi vejleder dig til den madras, som passer til din krop – det har vi gjort det i mere end 30 år, så vi tør godt anbefale en helt specifik madras til dig, når du besøger os her i butikken, i hjertet af Vejle.

Vi beder dig herefter, om at mærke, om du kan lide følelsen? Vi påstår at du skal falde i søvn med et smil på læben, så sover du simpelthen bedst.
Velkommen ind forbi hvis du står og mangler en singleseng, måske i en trekvart.

Hos os har vi trekvart senge fra:

Hästens Beds, Auping, TEMPUR®, Dunlopillo, samt Carpe Diem

© Copyright - Sengeexperten.dk