Vi kender alle følelsen. Følelsen af at ligge sig i helt nyt, rent og lækkert sengetøj. Der findes bare ikke noget bedre. Topkvalitets sengetøj i hør, bomuld, bomuldssatin og silke giver en følelse som var man guldlok, der endelig havde fundet den rette seng. Helt tilpas og perfekt. Det har endda en helt særlig duft, næsten som hvis overskud var en duft. Ja, hos Sengeexperten elsker vi at forkæle os selv i godt og flot sengetøj, og det gør altså også bare noget godt for vores søvn. Kom ind og se vort store udvalg i butikken i Vejle Centrum.

Ultimativ forkælelse! Luksussengetøj – hvad mere kan man drømme om?

Men hvilken slags sengetøj er så godt, rent kvalitetsmæssigt? Vi tænker at topkvalitets sengetøj i hør, bomuld, bomuldssatin og silke er det rigtige valg.
Om sengetøj er flot, er jo i høj grad en smagssag. Nogle foretrækker neutrale og rolige farver som de hvide, grålige og beige nuancer. Hvis man ønsker organic sengetøj er dette ofte farvevalget.
Og det kan bestemt også noget helt specielt, da det skaber en herlig form for harmoni og ro i soveværelset. Men det afhænger også meget af rummet. Hvis alt andet i rummet er helt stilrent og neutralt, kan mønstret sengetøj også samle rummet på særlig flot og stilet vis. Men det er, som nævnt, lidt af en smagssag. Om sengetøjet er godt, kan derimod ikke diskuteres. Topkvalitets sengetøj i hør, bomuld, bomuldssatin og silke er det bedste for din krop. Det afhænger selvfølgelig også af dit behov, om du for eksempel har lettere ved at fryse eller omvendt ofte har det for varmt og mange andre faktorer. Men der er nogle materialer, der er af højere kvalitet, og dermed holder i flere år og også er mere allergivenlige.

JOOP Partition Navy Satin Sengetøj
Himla Hør Sengetøj

Hør og bomuld er sikre valg

Topkvalitets sengetøj i hør, bomuld, bomuldssatin og silke er sikre valg!
I kategorien af sengetøj af høj kvalitet er 2 nævneværdige materialer helt klart – hør og bomuld. Hør må anses som luksussengetøj. Det føles meget behageligt mod huden og har en tæt vævning, hvilket betyder, at det holder dig varm og ikke slides ligeså let som sengetøj med en mindre tæt vævning. Det føles desuden også en anelse tungere end andet sengetøj, hvilket gør, at det holder dig varmere. Hør har et klassisk, flot og rustikt udseende, som for eksempel passer super flot ind i stilrene og moderne hjem.

Bomuld er bestemt et sikkert valg, hvis du vil have godt sengetøj. Her vil du kunne finde mange forskellige former for bomuld, men er du på jagt efter høj kvalitet, bør du for eksempel gå efter Jaquard, bomuldssatin eller lærredsvævet bomuld. De har hver især forskellige kvaliteter, men fælles for dem er blandt andet, at det et slidstærkt og behageligt sengetøj.

Så, hvis du er til luksus skal du altid vælge topkvalitets sengetøj i hør, bomuld, bomuldssatin og silke og hos os har vi hele udvalget.

Eksklusivt silkesengetøj fra Shoppen.

En helt anden vej at gå kunne også være silkesengetøj. Her får du en helt unik komfort og luksus, med sengetøj, der også udstråler eksklusivitet og stil i udseende.

Silke er et luksusmateriale, som har den helt unikke kvalitet, at det varmer dig når du er kold, og køler dig når du er varm. Det kan aldrig blive fugtig våd, derfor ånder din hud helt fantastisk under silke.Hvad mere kan man drømme om?

Silkesengetøj ligger ofte i den lidt højere prisklasse fordi silke er noget af det absolut mest luksuriøse og behagelige, man kan pakke sig ind i, vi kender det vel alle fra silkebluser?
Hos Sengeexperten by Bruun finder du cremefarvet langfibret Mulberrysilke sengetøj med lynlås og stropper så din dyne bliver hvor den skal i betrækket – rent luksus!