TEMPUR® – Optimal støtte og komfort

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at en god nattesøvn er en vigtig del af at føle sig godt tilpas med massere af overskud til dagens udfordringer. Derfor er det også vigtigt at forstå, at en seng ikke bare er en seng. Ved at prioritere en madras af god kvalitet, der også kan aflaste din krop hele natten, kan du nemlig gøre underværker for kvaliteten af din nattesøvn. En sengeproducent, som har helt styr på, hvordan de kan hjælpe dig til en roligere nattesøvn, er TEMPUR®. I dette indlæg kan du derfor få meget mere at vide om deres innovative og gennemtænkte madrasløsninger.

Få en seng med unik støtte

TEMPUR® – giver optimal støtte og komfort. En rolig og behagelig søvn er altafgørende for, at du vågner veltilpas og veludhvilet. Netop dette kan TEMPUR® værne om med deres kvalitetsmadrasser, da de fremstiller deres madrasser i et visco-elastisk skum, som har fantastiske egenskaber i forhold til trykaflastning. Med en fantastisk trykaflastning vil du ikke føle, at du får en ubehagelig soveposition, og dermed får du en langt mere rolig og ensartet søvn. Derudover former TEMPUR® materialet sig perfekt efter din krop, hvilket giver dig en unik støtte og komfort til hele din krop.

Resultatet af TEMPUR®`s gennemtænkte produktudvikling er en dejlig uforstyrret og behagelig søvn til dig. Madrasserne fra TEMPUR® kan derfor virkelig give din krop den hvile og afslapning, som den fortjener. Det visco-elastiske skum giver også TEMPUR®madrassen nogle gode formstabile egenskaber, så komforten og kvaliteten bevares i lang tid. Den høje formstabilitet betyder også, at TEMPUR®sengene er velegnede til personer i alle størrelser.

Se TEMPUR® Senge>

Massere af valgmuligheder med TEMPUR®

Der er naturligvis mange faktorer, der spiller ind i forhold til at få den bedste og mest behagelige komfort og støtte, men især madrassens fasthed er afgørende for at give din krop den støtte, som den har behov for. TEMPUR® har derfor udviklet forskellige madrasprogrammer, som kan dække rigtig mange behov, og dermed sikre at du også får den mest optimale og komfortable nattesøvn. TEMPUR® Cloud-madrasserne giver dig en rigtig blød komfort, Sensation-serien består af nogle faste madrasser, der giver en mere fjedrende fornemmelse, og Original-madrasserne består af klassikerne med en mere fast madras. Derudover kan du også vælge Hybrid-madrasserne, som har en unik kombination af forskellige innovative teknologier.
Se TEMPUR® Elitemadrasser her>

Uanset hvilken TEMPUR® madras du vælger, får du den fantastiske trykaflastning, og med de forskellige modeller kan du på en overskuelig måde finde frem til den type TEMPUR® madras, der passer til dine ønsker og behov og samtidig giver dig den nødvendige støtte og komfort. Hvis du er i tvivl om hvilken type madras, der er bedst til dig, så kan det altid anbefales, at du kommer ind og lader os hjælpe med vejledningen, så du kan komme hjem med den helt perfekte TEMPUR® seng.

Det flotte og moderne design er heller ikke til at overse, når du kaster et blik på de forskellige madrasser fra TEMPUR®. De nedtonede og fine farver er med til at skabe en rolig atmosfære i soveværelset, og med de forskellige valgmuligheder i sengeben og sengegavle, kan du skræddersy TEMPUR® sengen til dine stilmæssige ønsker. Derfor vil disse senge uden tvivl være en komplet løsning, der er en fryd for både kroppen og øjet.

Inspiration fra den højteknologiske verden

TEMPUR®`s udvikling af komfortable madrasser med en fantastisk støtte tager rent faktisk sit afsæt i materialer, der blev udviklet af NASA i 1970’erne. Producenterne bag TEMPUR® så nemlig store muligheder i materialets trykabsorberende egenskaber, og siden madrasserne så dagens lys i 1991 har TEMPUR® haft stor succes som sengeproducent verden over. Overalt i verden vælger mange at sætte den gode søvn i højsædet ved at investere i en af disse madrasser, og derfor vil disse TEMPUR® kvalitetsmadrasser helt sikkert også kunne gøre underværker for din komfort.

TEMPUR® Promise Box